Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek, szellemidézés!...

Szellemek, szellemidézés! Léteznek ezek? Sok szellemes történetem van ami velem történt meg. Ha írtok privátot elmesélem szivesen. De most egyet leírtam. Ez a történet ahogy most írom 10 perccel ezelőtt volt, ezért mesélem ezt!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egyik történetem:

-A tesóm még kicsi 6 éves.Elmentem érte az oviba és hazajötttünk.Előkészítettem mindent az idézéshez.Az asztalt körberaktuk az ABC-vel.Fogtunk egy poharat és a közepére raktuk.Meggyújtottunk egy gyertyát.-és ráraktuk a mutatóujjunkat a pohárra!Szólongattuk a szellemet,hogy itt van-e.Egyszer-kétszer láttam hogy egy két milimétert mozdul de semmi.Tovább szólongattam.:-Szellem ha it vagy vidd a poharat az igen felé!(mivel az ABC-mellé kell még olyan h. igen v. nem)

És egyszercsak elkezdett menni a pohár az igen felé.Nagyon megijedtem én is meg a tesóm is!Megkérdeztem őt,hogy ő vol te !De azt mondta hogy nem.Csináltunk egy olyat hogy "pofoneskü".Megcsinálta,felvállalta,hogy egy nagy pofont kapjon tőle.Ezért hiszek neki.

De mivel nagyon megijedtünk..elengedtük a poharat!

Szerintetek?Mit szóltok?Nem kellett volna elengedni a poharat?Mi fog történni azért mert elengettük a poharat?-és ha rossz szellem? Félek..féltem a tesómat is!

és írjátok le ti is a történeteiteket!!

2011. dec. 20. 16:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Utolsó:-Te már csak ugy tudod.!

Nem te mondod meg mit csin.!

Foglalkozz magaddal!-.-"

2012. jan. 4. 16:09
 22/25 anonim válasza:
50%
2011-12-30 20:01 vagyok. tényleg nem gondoltam komolyan. xD
2012. jan. 7. 18:59
 23/25 anonim válasza:
en nem hiszek istenben ebbol kov h semmi paranormalis jelensegben de ha ez tenyleng megtortent ez nem a tesod csinalta akkor lehet h leteznek amugy nem hiszem h lehet valami bajotok
2012. jan. 10. 05:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy nem kellett volna elengedni a poharat..... nem kellett volna szellemet idézni!!!! Nem véletlenül tiltja Isten a holtak háborogtatását... igaz, ezt már nem tudod visszacsinálni. Hívd újra a szellemet, és kérj tőle bocsánatot. ÉS SOHA TÖBBÉ NE CSINÁLJ ILYET!!!!!
2013. febr. 21. 14:32
 25/25 anonim válasza:
szerintem nem kel félned mert szellemek NEM LÉTEZNEK csak az agy szüleménye semi más de mindenki eldönti hisz vagy nem hisz benne
2015. márc. 5. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!