Tudtok szomorú karácsonyi történeteket?
Figyelt kérdés
Mondanátok nekem szomorú,megható karácsonyi történeteket?2011. dec. 10. 21:22
2/4 anonim válasza:
Tudok egy tök jót...(ami persze szomorú)
magyarul nem tudom a címét
http://www.youtube.com/watch?v=-hA5T1G7rxg
(4 részes)
3/4 anonim válasza:
Magyarul Karácsonyi ének a címe, Jim Carrey is leforgatta 1-2éve karácsonyra 3d-ben. :)
4/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy most egy történet címét kérdezed vagy valami mást de leírok valamit ami tényleg megtörtént és anyukám mesélte.
Anyukám régebben járt egy árvaházba segíteni.Egyik karácsonykor nagyon szomorú dolog történt.Leégett az egyetlen fa az egész árvaházban azt hiszem azért mert raktak rá egy pár csillagszórót díszítés gyanánt.
Szegény gyerekek amúgy is csak valami nagyon apró édességet kaptak ajándékba és még a fa is leégett.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!