Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Gyerek szellemek. Tényleg...

Gyerek szellemek. Tényleg veszélyesebbek? Vagy miben nyilvánul meg, hogy tőlük érdemesebb jobban megijedni?

Figyelt kérdés
A buszon hallottam erről csevegni egy férfit és egy nőt, gondoltam utána érdeklődök, mert elég érdekes dolgokat beszéltek.
2012. jan. 11. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
mert a Dakota Fanning féle kislányoknak rohadt ijesztő fejük van, főleg ha ki is sminkelik, ezért előszeretettel nyomatják őket a filmekben
2012. jan. 11. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Erdemesebb toluk jobban megiedni? Vicces kikejelentes:)

Szerintem nem kell.

Daklta fanning ilyestoen ronda

2012. jan. 11. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
szellemek nem léteznek
2012. jan. 11. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Félni KELL. Jogszabályi kötelezettsége minden földlakónak, hogy rettegjen a szellemektől. Ezt az Univerzum Egységes Törvénykönyve (UET) 155213. § 3-as bekezdés mondja ki. Ugyanezen § 5. bekezdése pedig a gyermek szellemekről szól, és azt mondja ki, hogy sokkal veszélyesebbek. A 8. bekezdéstől a 23-ig tárgyalja az UET a megijedés elmaradása esetén kiszabandó minimális és maximális büntetési tételeket. Ezek olyan szörnyűek, hogy egy nyilvános internetes honlapra le sem szabad írni. (Erről amúgy az UET 265362. § 8. bekezdése rendelkezik.)
2012. jan. 11. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
#4: síííííírok a röhögéstől :)))
2012. jan. 11. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Gyerek szellemek veszélyei:

Csecsemő szellem veszélye:asztrál kakit hagy az ágyad alatt, amit földi halandóként lehetetlen eltakarítani és a kellemetlen szag ellen csak a költözés segít.

Csecsemőszellem jelenlétében célszerű óvakodni a szextől, ellenkező esetben szívesen kihasználják az alkalmat és 9 hónap elteltével az óvatlan párnál zombiként inkarnálódhatnak.

Kisgyermek szellem veszélye:Megegyezik a csecsemőszellem veszélyével, kiegészítve még annyival, hogy ezek már arra is képesek, hogy alkoholos filccel kidekorálják az arcodat, miközben gyanutlanol alszol, földöntúli hisztijük pedig a dobhártyád épségét veszélyezteti.

Tini szellemek:Jelenlétüket abból veheted észre, hogy látszólag ok nélkül, bekapcsol a TV valamelyik zenei csatornán, teljes hangerőn,frászt hozva a közelben tartózkodókra.

Ebből is látszik, hogy valóban sokkal ijesztőbbek.

2012. jan. 11. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondtam az egyik ismerősömnek a balcsiban ülve hogy a halak nem látnak éjjel ezért mindenbe beleharapnak ami mozog... és kimenekült a vízből. ez a beszélgetés is kb hasonló lehetett
2012. jan. 11. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez kééész. Én meg az utolsó kettőn szakadok, de főleg az utolsó előttin. :DDD
2012. jan. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!