Szerintetek érdemesebb esetleg olcsóbb sminktermékeket is venni, vagy továbbra is gyűjtsek a drágábbakra? Olcsó húsnak híg a leve? Mit gondoltok?
nyx az nem az olcsó kategória...:)
Amúgy nekem van mindenféle cuccom,olcsó is drágább is.
Szemspirálban és alapozóban márkásat veszek,ugyanazt már évek óta,szájfényben max miss sporty,v leárazott márkásabb.
Szemhéjpuderből van alverde,h&m ill márkátlan is.Pirosítóból is márkátlanom van.Én elégedett vagyok a termékeimmel:)
Szemfestékből:ceruza,szemhéjpúder,spirál,tus stb
Szájfényekből,rúzsokból megfelel és tökéletesek tudnak lenni az olcsóbb márkátlan termékek.Tehát van olyan ami nagyon jó, és ami rossz,gagyi. Mint ahogy a nagyon drága termékekből is volt olyan amit kivágtam mert egyáltalán nem volt jó! Meg kell nézni őket, kipróbálni, kísérletezni.
Alapozóból, és púderből ajánlanám hogy márkásabbat vegyél mert abból azért fontos szerintem, hogy milyen.
Én szempillaspirált és púdert mindig az Avonból veszek.
A többi olcsóbb,ami épp megtetszik valahol.
Az én anyukám mindig azt mondja, hogy olyan dologra amit a bőrömre teszek (alapozó, smink, spirál) ne sajnáljam a pénzt.
Próbáltam már a nagyon drága és nagyon olcsó termékeket is. Én viszont azt vallom, hogy ki kell tapasztalni. Alapozóból viszonylag egy olcsót használok (mahtattan stay matte), de spirálból jobb a márkás mert az olcsók nagyon hamar leperegnek és olyan mokeszt csinálnak, mintha bevertek volna.
Saját tapasztalataim alapján az essence termékek nagyon jók, nekem csak a szemceruza nem vált be.
a she katasztrofálisan rossz.
Miss sporty-ból csak körömlakkom van, de az nem a legjobb. Az essence colo&go-i sokkal jobbak.
szempillaspirálból kevésbé ajánlom az essence-t, bár jók ugyan, de nekem leginkább az avonos darabok jöttek be, amik szinté nem drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!