Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek érdemesebb esetleg...

Szerintetek érdemesebb esetleg olcsóbb sminktermékeket is venni, vagy továbbra is gyűjtsek a drágábbakra? Olcsó húsnak híg a leve? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam, hogy az olcsók is nagyon jók, gondolok itt a Essence, She, Miss sporty, NYX, Lovely termékekre, meg a többi 100 Ft-os sminkekre.De eddig még nem igazán próbáltam őket. Főleg az alapozók, púderek(pirosító és bronzosító is) és szempillaspirálok érdekelnének.
2012. jan. 8. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
NYC-ból van alapozóm meg púderem, de nem jók. :S
2012. jan. 9. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál, jó termékek, nincs velük gond.

A kínaiakat hanyagolnám, ugyanis nem rég egy csomót visszavontak mert arzént tartalmaztak. Mint a Miss Rose, Quianyu, Butterfly-tipikus kínai vacakok.

Nem vagyok sznob, ne értsd félre, de az egészségem nekem fontos. AMúgy nagy essence párti vagyok.

2012. jan. 9. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Én középkategóriát használok, Astor alapozó, Rimmel púder, Max Factor szempillaspirál és Maybelline pirosító. De utóbbit megújították, az nem annyira jó, mint a régi. Korrektorból Oriflame vált be, az jól fed, ellentétben az Astorral. Körömlakk Avon, abból nem érdemes drágát venni, szemceruza Max Factor, tust, szemhéjpúdert nem használok.
2012. jan. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!