Hisztek a feket szemű emberekben? Léteznek?
Én eddig magamat elég nagy szkeptikusnak tartottam, sokszor jártam ide röhögni a sok hülye kérdésen. Épp egy ilyen kérdést olvastam, ahol szó volt ezekről.
Nagyon megijedtem. Most viaskodik benne a szkeptikus és a "hívő" ember, mert ezek szerint nekem is van ilyen oldalam.
Kérlek, nyugtassatok meg, mondjátok el a véleményeteket.
Azt hiszem, hogy sötétedés után nem fogok járkálni...
Kérlek, a kérdésre.
Hát milyen oldalam... Az, amelyik elhiszi ezeket a dolgokat, az az oldalam.
Szerintem nem léteznek. Amit ide linkeltél, egy nagyon jól megírt mese. Olyasmi ijesztgetős történet, mint amit sátorozáskor, tábortűznél szoktak mesélni egymásnak a gyerekek. Csak nem kísértetekről szól, hanem fekete szemű emberekről.
Erősítsd meg a szkeptikus "oldalad". Néhány ember mendemondái alapján nem hihetsz ilyesmiben, ha szkeptikus vagy. Más kérdés, ha szembejön veled az utcán fényes nappal, és azt kiabálja: feketeszemű vagyok! Na akkor már hihetsz benne!
Jót nevettem azon,a mit mondtál :D
Igazad van.
Mivel eddig nem láttam ilyet és hiteles dokumentumot sem a létezésüket bizonyítandó, én nem hiszek bennük.
De ha egyszer is látnék ilyet, bizonyára hinnék a szememnek, de így most az eszemmel gondolkodva nem tartom valószínűnek, hogy megijednék tőle. Elméletileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!