Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a feket szemű emberekb...

Hisztek a feket szemű emberekben? Léteznek?

Figyelt kérdés

Én eddig magamat elég nagy szkeptikusnak tartottam, sokszor jártam ide röhögni a sok hülye kérdésen. Épp egy ilyen kérdést olvastam, ahol szó volt ezekről.

Nagyon megijedtem. Most viaskodik benne a szkeptikus és a "hívő" ember, mert ezek szerint nekem is van ilyen oldalam.

Kérlek, nyugtassatok meg, mondjátok el a véleményeteket.

Azt hiszem, hogy sötétedés után nem fogok járkálni...

[link]

2011. máj. 9. 14:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Vagy vannak vagy nincsenek én elhiszem h vannak!
2011. máj. 12. 21:26
 22/33 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy ma már mindent meg lehet csinálni bizonyítéknak, csak egy piti kis program kell hozzá.... Így van miben hinnünk :D
2011. máj. 12. 22:02
 23/33 tabaki ***** válasza:
Hárommal előttem... No igen, gondolom, sokunknak ötlött ez eszébe elsőnek, sejthető, hogy a legenda egy része onnan lett ollózva. Ebben az egész, hatásosnak szánt cikkben ez számomra a legzavaróbb, hogy minden része ismerős máshonnan. Akinek valódi ötlete nincs, ne akarjon médiahecket csinálni, illetlenség.
2011. máj. 13. 18:19
 24/33 anonim válasza:
Nem léteznek?! A bnöm testvérének is fekete a szeme és kiráz a hideg amikor rá nézek !!
2011. máj. 14. 16:03
 25/33 anonim ***** válasza:
Teljesen más a nagyon sötét barna szem, és ez a fajta fekete szem.......
2011. máj. 14. 16:38
 26/33 anonim ***** válasza:
Húha, nagyon menő lehet valaki, akinek teljesen fekete a szeme.
2011. máj. 15. 17:55
 27/33 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem cáfolom meg a létezésüket,de ha vannak is,biztosan nem olyan formában,mint ahogyan ebben a történetben.

A legjobb barátnőmnek volt hasonló élménye.Megjegyezném,hogy Istenhívő ember,nem kötik le az ezotérikus dolgok,szellemek,démonok stb.

Lényeg,hogy elmondta nekem mi történt vele,több alkalommal is. Az első eset akkor volt,amikor találkozni akartunk. Elindult otthonról,és kb félúton 2-szer is megjelent neki 2 ijesztő alak.Elmondása szerint a szemeik teljesen koromfeketék voltak(az egész). Elkezdtek neki valami idegen nyelven hablatyolni,azt mondta kicsit olyan ,,németes" volt. Valamint iszonyú nagy gonoszságot érzett.

Egy másik alkalommal a buszmegállóban várt,amikor nem olyan messze tőle,egy öreg néni sétáltatta a kutyáját.Egyszer csak ledermedt(a néni),ránézett a bnőmre.A szemei teljesen feketék voltak,és csak bámulta őt hosszú perceken át.

A legutóbbi esetnél éppen hazafelé sétált,amikor suttogáshoz hasonló hangokat hallott,ilyen őrületbekergetően halk suttogást(mintha vagy 10en egyszerre susogtak volna).Hátrapillantott,és ismét ott volt egy öreg néni,ezúttal egy másik.A barátnőm felé ment,egyre gyorsabban,a végén már ,,rohant"(bár a bnőm azt mondta,nem is rohanás volt,inkább olyan,mintha kissé a föld fölött lebegne és úgy hajtana felé).Mikor már majdnem elérte,köddé vált,eltűnt a semmibe.Eközben a barátnőmet a szívroham kerülgette,és úgy kezdett el hazafelé rohanni mint még soha.

Ez az oka annak,hogy nem cáfolom meg valami hasonló lény létezését.Leszögezném,hogy a barátnőm szellemileg teljesen egészséges,és nem valami suhanc tini,aki ilyesmivel viccelődik. Bár én sem értem ezek a lények mi céllal zaklatják,és mért pont egy kedves,idős nő képét veszik fel.Bár szerintem ez sosem fog kiderülni...Érdekes.

Gondolom szinte senki nem hiszi el a ,,sztorimat",de végül is nem csodálom,én sem hinném el.Azért gondoltam megosztom veletek,hátha valakit érdekel... (:

2011. jún. 11. 13:10
 28/33 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdező linkje tisztára jó lenne egy esti tábortűz mellé,rémtörténetként nagyon tetszik. :D
2011. jún. 11. 13:13
 29/33 anonim ***** válasza:
a tengerimalacomnak pl. olyan a szeme.
2011. jún. 14. 10:41
 30/33 anonim ***** válasza:
Most miért kell ezt csináni velem? az én szemem is ilyen szinű szimpla genetika hiba ... mié kell különcködnötök velem?? kapjátok be oks? :'(
2011. szept. 25. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!