Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a feket szemű emberekb...

Hisztek a feket szemű emberekben? Léteznek?

Figyelt kérdés

Én eddig magamat elég nagy szkeptikusnak tartottam, sokszor jártam ide röhögni a sok hülye kérdésen. Épp egy ilyen kérdést olvastam, ahol szó volt ezekről.

Nagyon megijedtem. Most viaskodik benne a szkeptikus és a "hívő" ember, mert ezek szerint nekem is van ilyen oldalam.

Kérlek, nyugtassatok meg, mondjátok el a véleményeteket.

Azt hiszem, hogy sötétedés után nem fogok járkálni...

[link]

2011. máj. 9. 14:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

,,ha szkeptikus vagy. Más kérdés, ha szembejön veled az utcán fényes nappal, és azt kiabálja: feketeszemű vagyok! Na akkor már hihetsz benne!,,

égetés ezerel -.-'

hé newton vagyok leejtek és puf háf puf .... kb ennyi...

kutas mielőtt fröcsögsz valamit. hasra üt mnidenki és belök valamit sületlen magyarázatott...

am hogy is hivják azt a betegséget aminek fehér hajú és piros szeme van? (létezik olyan betegség! csak elfelejtetem a nevét)

2011. máj. 9. 15:30
 12/33 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó !

Nem egészen értettem, amit leírtál, vagy amit ezzel ki akartál fejezni. Talán egyszer sikerül érthetően leírnod.

AMúgy szerintem az albinizmusra gondoltál. Bár ezt sem tudom, hogy hogy jön ide.

2011. máj. 9. 15:45
 13/33 skarma ***** válasza:
100%

Most hogy így utána olvastam, elég ijesztő!

Én hiszek minden ilyesmiben, meg lehet kövezni, de TUDOM, érzem, hogy létezik egy csomó olyan lény amilyenről fogalmunk sincs.

Tudjátok, miért olyan ijesztőek ezek a fekete-szeműek? Mert a szemeik olyanok, mint a cápáké. De amúgy nem hinném, hogy nagyon betojnék tőlük.

2011. máj. 9. 17:55
 14/33 anonim ***** válasza:
ezek a fekete szemű embereket (mesterséges és erőltetett)legendáját a jelenleg is futó, népszerű vámpír sorozatok/történetekből merítették
2011. máj. 9. 18:05
 15/33 tabaki ***** válasza:

Kedves Kettővelelőttemi!

Nem hiszem, hogy a cápáknak valaki is a pillantását figyelte volna, és ezért égett volna a rettegés az emberek lelkébe a kifürkészhetetlen fekete szemektől, bár ez érdekesen járulna hozzá a vízimajom-elmélethez... Némely cápának csakugyan hasonló a szeme, másoknak egyáltalán nem:

[link]

Az emberi kommunikációnak nagyon fontos része a szemkontaktus, valószínűleg ezért nyugtalanít bennünket, ha nem tudjuk megítélni, hogy merre néz valaki. Ebben nemcsak a pupilla segít bennünket, hanem a legtöbb állattal összevetve szokatlanul nagy arányban kivillanó szemfehérje is. Ha a fehér részt nem látjuk, nagyon nem emberi hatást kelt. Az idézett cím fekete szemű embereit én is kacsának tartom, de valami régi (talán Bergman-) filmben meg-megjelent egy öregasszony, akinek jóformán semmi nem látszott a szeme fehérjéből... Hát, mit mondjak, a hatás tényleg elképesztő, aki a f. szeműek sztoriját kiötlötte, nagyon belenyúlt valamibe.

2011. máj. 9. 22:14
 16/33 anonim ***** válasza:

Én ennek a cikknek (a kérdésben) már a második mondatát cáfolom. Az emberi szem nem csak kék, zöld, és barna színű lehet. Vannak olyan árnyalatok, amik egyértelműen sárgának, szürkének, vagy akár lilának is hatnak. És olyankor nem lehet rá mondani, hogy márpedig ez barna, mert nem az.

Lehet léteznek olyan emberek, akiknek annyira sötétbarna a szemük, hogy a pupillájukat nagyítóval se lehet megkeresni, magam is ismerek ilyen szemű embert, és szerintem csodálatos szemei vannak, én megőrülök az ilyen szemekért (az enyém világoskék, mint a cikkben az első kép).

Olyanok pedig biztosan nincsenek, akiknek a szemfehérük is "fekete" :D Azok a mumusok a filmekből.

2011. máj. 10. 09:52
 17/33 anonim ***** válasza:

am nekem allergiám van és akkor piros lesz a szemem mert begyullad (kötöhártya gyulladás)

egyszer volt olyan hogy nem vettem be allergia gyógyszert és 1-szer volt olyan hogy sárga volt a szemem. (mondták)

persze az eredeti zöld.

2011. máj. 10. 16:22
 18/33 anonim ***** válasza:
Ezek humanoidek, akik emberi alakot vettek fel ! Ezért fekete a szemük.
2011. máj. 10. 17:16
 19/33 tabaki ***** válasza:

Énnekem őszintén szólva nem jön össze, hogy a humanoidok, akik annyira ügyelnek a részletekre, hogy még a nyelvet is akcentus nélkül megtanulják beszélni, pont a legfontosabbról feledkeznek meg, ami minden félig-meddig látó embernek elsőként virít a szemébe. Lehet, hogy olyan rafinált kontaktlencsét nem tudnak keríteni, amely emberszerű lenne (fordítva már divatként is létezik), na de legalább egy napszemüveget felrakhatnának, bocsi!

[link]

2011. máj. 10. 17:51
 20/33 anonim ***** válasza:

Akkor vigyázz Uchiha Itachival, neki fekete a szeme XD

Félre a mókát: Az űrlényeknek éppenséggel nem ilyen szemük van?

2011. máj. 11. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!