Miért nincs az emberekben kedvesség?
Figyelt kérdés
Furcsa lehet, hogy ezt a kérdést itt teszem fel, így egy kis magyarázattal kezdenék; én az ezotériás témákban vagyok érdekelt, így itt szeretném feltenni ezt a kérdést, mert az itt járó emberek reakcióiből látom - a való életen kívül -, hogy az emberekben semmi jóindulat nincsen. Iszonyatosan sokan abból táplálkoznak, attól érzik magukat jobban, ha másokat lealacsonyíthatnak, trágár jelzőkkel illethetnek, gúnyolhatnak. Egyszerűen elítélik egymást az emberek. Ebből élnek, és ez nagyon elkeserítő... Ezen az oldalon is több a ledegradálás, mint a segítségnyújtás. Miért van ez?2012. okt. 9. 17:00
41/55 anonim válasza:
Jól van, akkor megengedem, hogy különlegesnek hidd magad, ha neked ez jó. Ezt nem bántásból írom, remélem hogy egyszer te is rájössz, hogy hülyeség és ezt nem az én, hanem a te érdekedben.
42/55 Antimod válasza:
"Jól van, akkor megengedem, hogy különlegesnek hidd magad, ha neked ez jó."
Ez egy általános téveszme az ezotériás topicokban. Minden ember különleges, mert csak egy van belőle! Továbbá lelke, intuíciói, telepátiára vonatkozó képessége mindenkinek van, ettől senki sem különleges.
43/55 A kérdező kommentje:
És egyébként is mi az, hogy "különleges"? A Te értelmedben? Mert számomra nem fontos, hogy ki mennyire tart engem, én a szeretteimmel boldog vagyok, nekik fontos vagyok és ennyi a lényeg, de ezt már leírtam! Nem tudom miből jön le hogy én esetleg "felsőbbrendűbb" vagy "több" akarok lenni bárki másnál. A kérdésemet is éppen ezellen tettem fel :)
2012. okt. 10. 15:36
44/55 anonim válasza:
Abból, hogy egyértelműen nem létező képességekkel aggatod föl magad.
45/55 A kérdező kommentje:
Rendben, ha nem létezik, hogy előre álmodtam meg valamit, hogyan mesélhettem el több dolgot is a barátomnak, és egyik álmomat meg a hugomnak? HOGYAN? Honnan tudtam előre akkor, szerinted?
2012. okt. 10. 16:18
46/55 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ez egyáltalán nem "különleges képesség" mert elég sok emberrel megesik.
2012. okt. 10. 16:19
47/55 anonim válasza:
Igen, mert sok a hazudós. Ha tényleg lenne ilyen képesség, akkor már mindenki tudna róla..
48/55 Antimod válasza:
"Ez egy általános téveszme az ezotériás topicokban."
Látom ez betalált, mert lepontoztak. :)
Ha senki sem hiszi el, akkor hogyan terjedne el? Ki tudja bebizonyítani, hogy mit álmodott, és abból mi az, ami később megtörtént? Senki. Azért az jellemző, hogy úgy álltok hozzá, hogy biztos mindenki hazudik, ha olyat mond, ami szerintetek nem lehet valóság.
49/55 A kérdező kommentje:
Én pár ember előtt már sikeresen bebizonyítottam :D
2012. okt. 10. 16:55
50/55 anonim válasza:
Örülök neki, nagyon király vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!