Miért nincs az emberekben kedvesség?
Ja, még csak 22 vagyok. Ja, azaz ha még csak 22 vagyok, akkor biztos hogy sokkal kevesebbet tudok, biztos, hogy mindent rosszabbul látok, mint a nálam idősebbek. Miért hiszik azt sokan, hogy ez törvényszerű? A gondolkodásmód és felfogásmód nem az életkortól függ. Nem minden 70 éves nénike bölcs csak azért, mert ő 70 éves ;)
Utolsó, egyet értek :)
Antimod, te akkor fordítva működsz. Tudom mi az ezotéria, nem keverem más mesékkel, mint a vérfarkasok és a földönkívüliek, de ez is ugyanakkora hülyeség. Nincsenek se más létsíkok, se reinkarnáció, de ami főleg nincs az a jóslás és a jövőbe látás.
Ezt én mind honnan tudom? Mert utána néztem...
"Nincsenek se más létsíkok, se reinkarnáció, de ami főleg nincs az a jóslás és a jövőbe látás."
Mit jelent az, hogy főleg nincs? A nincsnek milyen fokozatai vannak?
És hol néztél utána? Ez is érdekelne.
Engem az érdekelne, hogy miből jött le az, hogy én "idősebbnek állítottam be magam"?
A másik, hogy akkor hogy lehet, hogy én megálmodtam már jópár dolgot, azt el is meséltem barátomnak jópárszor, majd együtt éltük át, hogy megtörtént? Egyszer sikerült elmesélnem egy álmomat a hugomnak is, ami szintén megtörtént még aznap. Nos? Attyaég..
"Én pont ott néztem utána, mint ahol te."
Szóval akkor hol? (Ha leírod a teljes listát, azzal a gondolatolvasást bizonyítod, úgyhogy vigyázz! :D )
sokféle ember van , van ilyen is és olyan is
a helyedben azon gondolkoznék inkább, miért azokkal kerülsz csak közelebbi kapcsolatba akik ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!