Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért nincs az emberekben...

Miért nincs az emberekben kedvesség?

Figyelt kérdés
Furcsa lehet, hogy ezt a kérdést itt teszem fel, így egy kis magyarázattal kezdenék; én az ezotériás témákban vagyok érdekelt, így itt szeretném feltenni ezt a kérdést, mert az itt járó emberek reakcióiből látom - a való életen kívül -, hogy az emberekben semmi jóindulat nincsen. Iszonyatosan sokan abból táplálkoznak, attól érzik magukat jobban, ha másokat lealacsonyíthatnak, trágár jelzőkkel illethetnek, gúnyolhatnak. Egyszerűen elítélik egymást az emberek. Ebből élnek, és ez nagyon elkeserítő... Ezen az oldalon is több a ledegradálás, mint a segítségnyújtás. Miért van ez?
2012. okt. 9. 17:00
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Ja, még csak 22 vagyok. Ja, azaz ha még csak 22 vagyok, akkor biztos hogy sokkal kevesebbet tudok, biztos, hogy mindent rosszabbul látok, mint a nálam idősebbek. Miért hiszik azt sokan, hogy ez törvényszerű? A gondolkodásmód és felfogásmód nem az életkortól függ. Nem minden 70 éves nénike bölcs csak azért, mert ő 70 éves ;)

Utolsó, egyet értek :)

2012. okt. 10. 11:12
 32/55 anonim ***** válasza:

Antimod, te akkor fordítva működsz. Tudom mi az ezotéria, nem keverem más mesékkel, mint a vérfarkasok és a földönkívüliek, de ez is ugyanakkora hülyeség. Nincsenek se más létsíkok, se reinkarnáció, de ami főleg nincs az a jóslás és a jövőbe látás.

Ezt én mind honnan tudom? Mert utána néztem...

2012. okt. 10. 11:14
 33/55 anonim ***** válasza:
Azért lepődtem meg, mert úgy állítottad be, mintha idősebb lennél. A lényeg az, hogy még van esélyed kinőni ezt a hülyeséget.
2012. okt. 10. 11:15
 34/55 Antimod ***** válasza:

"Nincsenek se más létsíkok, se reinkarnáció, de ami főleg nincs az a jóslás és a jövőbe látás."

Mit jelent az, hogy főleg nincs? A nincsnek milyen fokozatai vannak?

És hol néztél utána? Ez is érdekelne.

2012. okt. 10. 11:19
 35/55 anonim ***** válasza:
Ezt úgy kell értelmezni, hogy a reinkarnáció is hülyeség, de a jóslás még arra is ráver. Én pont ott néztem utána, mint ahol te.
2012. okt. 10. 11:21
 36/55 A kérdező kommentje:

Engem az érdekelne, hogy miből jött le az, hogy én "idősebbnek állítottam be magam"?

A másik, hogy akkor hogy lehet, hogy én megálmodtam már jópár dolgot, azt el is meséltem barátomnak jópárszor, majd együtt éltük át, hogy megtörtént? Egyszer sikerült elmesélnem egy álmomat a hugomnak is, ami szintén megtörtént még aznap. Nos? Attyaég..

2012. okt. 10. 11:22
 37/55 Antimod ***** válasza:

"Én pont ott néztem utána, mint ahol te."

Szóval akkor hol? (Ha leírod a teljes listát, azzal a gondolatolvasást bizonyítod, úgyhogy vigyázz! :D )

2012. okt. 10. 11:24
 38/55 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsi lennék mi a bizonyítéka, hogy ezek mind nem láteznek! Kérlek TANÍÍTS :)) xD
2012. okt. 10. 11:27
 39/55 anonim ***** válasza:

sokféle ember van , van ilyen is és olyan is

a helyedben azon gondolkoznék inkább, miért azokkal kerülsz csak közelebbi kapcsolatba akik ilyenek

2012. okt. 10. 12:08
 40/55 A kérdező kommentje:
Nem csak ilyenekkel ekrülök kapcsolatba, hála istennek! :)) Megválogatom azokat az embereket akiket szorosan magam mellé engedek. De pl. munkahelyen, családban, itt az interneten nem válogathatom meg az embereket!
2012. okt. 10. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!