Miért nincs az emberekben kedvesség?
Figyelt kérdés
Furcsa lehet, hogy ezt a kérdést itt teszem fel, így egy kis magyarázattal kezdenék; én az ezotériás témákban vagyok érdekelt, így itt szeretném feltenni ezt a kérdést, mert az itt járó emberek reakcióiből látom - a való életen kívül -, hogy az emberekben semmi jóindulat nincsen. Iszonyatosan sokan abból táplálkoznak, attól érzik magukat jobban, ha másokat lealacsonyíthatnak, trágár jelzőkkel illethetnek, gúnyolhatnak. Egyszerűen elítélik egymást az emberek. Ebből élnek, és ez nagyon elkeserítő... Ezen az oldalon is több a ledegradálás, mint a segítségnyújtás. Miért van ez?2012. okt. 9. 17:00
1/55 anonim válasza:
Mindenhol ilyen gyökerek az emberek,ezért nem kell magadról mondani semmit.
2/55 A kérdező kommentje:
Számomra ez érthetetlen. Pedig sokkal nagyobb erőt ad, ha segítesz másokon, ha kedves vagy. Szerintem... :)
2012. okt. 9. 17:06
3/55 anonim válasza:
Azon nem csodálkozom, hogy ezen a fórumon nem segítőkészek! Értelmes ember nem hisz ezekben az ezotériás babonákban.
Más területen viszont vannak elég sokan, akik segítőkészek.
4/55 A kérdező kommentje:
Látod, te is ítélkezel. Ez nem hit kérdése, én is tapasztalok dolgokat. És mégis szorult belém értelem! Pont ez a baj az emberekkel, ezért nem tudják elfogadni egymást, mert mindenki előítéletes.
2012. okt. 9. 17:14
5/55 anonim válasza:
nem akarok lealacsonyítani senkit de nem vall magas intelligenciára, ha valaki azon élvezkedik, ha más rosszabb náluk, vagy lealacsonyítják. gondolom csak magukat szeretnék jobb színben tüntetni. de ezt nem csak mások lealacsonyításával lehet elérni, hanem például ha magunk tennénk valamit, amire büszkék lehetünk - de persze más lealacsonyítani sokkal-sokkal egyszerűbb.
6/55 A kérdező kommentje:
Na igen, én is így gondolom, hogy így próbálnak "többnek" tűnni. Lehet, hogy nehezebb saját erőből valami jót alkotni, de sokkal eredményesebb! Sokkal jobb érzés szeretettel tenni valamit, mint gyűlölettel elérni akármit.
2012. okt. 9. 17:19
7/55 anonim válasza:
Nemcsak itt, általában az interneten sok olyan fazon van, akik itt élik ki arctalanul a valós életbeli megaláztatásaikat. Nem is a gyk véleményekre értem ezt, hanem azok megfogalmazásaira. Az általános agressziót itt nem fogja vissza semmi, nincs meg annyira a szociális kontroll.
8/55 anonim válasza:
Sok emberben van kedvesség, szerencsére :)
Sok témakörben kaphatsz hasznos válaszokat is, viszont az Ezotéria pont nem olyan.
Ahol tényleg lehetséges értelmes és hasznos válasz ott biztosan meg is kapod, de az ilyen jósolgatós, idegenmegszállásos, démonos, angyalos kérdéseken csak röhögni lehet.
9/55 anonim válasza:
nem Magyarországból kell kiindulni :D
10/55 anonim válasza:
felfedezted a Magyar mentalitást.
Haladás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!