Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Voodoo baba? Szerintetek...

Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...

szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is

2013. ápr. 21. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
Szájon át alkalmazva a hatás elég gyors, ha teszem azt fulladás a cél.
2013. ápr. 26. 21:08
 72/76 A kérdező kommentje:
...lol
2013. ápr. 27. 15:19
 73/76 anonim válasza:

sziasztok, engem érdekelt volna egy normális vélemény, de a sok buta...véleményeken kívül semmit sem látok! a kérdésem csak annyi hogy miért nem lehet egy normális választ adni? ha viszont nem tudtok akkor jobb lenne hallgatni!!!

lehet mást is érdekelne egy normális vélemény....nem csak engem...

2014. jún. 5. 13:06
 74/76 A kérdező kommentje:
ez így van :D
2014. jún. 15. 13:37
 75/76 anonim válasza:

[link]

nem tudom hogy hat vagy nem de ki lehet probalni :D sok sikert :*

2015. jan. 4. 20:46
 76/76 Sisi40 válasza:
Sziasztok!olyan kerdesem lenne hogy szerelem erositesre voudu babaval hogy csinaljam, eleg egy kep vagy szemelyes ruhadarab hozza?Milyen szinu anyagbol csinaljam a babat es mit kell tennem?AMunka miatt elunk kulon orszagba szeretjuk egymast de megszeretnem erositeni,Valaszotokat elore is koszonom!
2015. dec. 22. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!