Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?
Sziasztok!
Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...
szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?
Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is
sziasztok, engem érdekelt volna egy normális vélemény, de a sok buta...véleményeken kívül semmit sem látok! a kérdésem csak annyi hogy miért nem lehet egy normális választ adni? ha viszont nem tudtok akkor jobb lenne hallgatni!!!
lehet mást is érdekelne egy normális vélemény....nem csak engem...
nem tudom hogy hat vagy nem de ki lehet probalni :D sok sikert :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!