Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?
Sziasztok!
Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...
szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?
Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is
A Voodoo baba nem játék! Nézz csak szegény Madame Xotic-ra és láthatod h neki is visszafelé sült el a dolog...
Ne avatkozz bele a természet rendjébe mert te jársz pórul.
:DDDDD
no és személyes tapasztalatok?:)
"a fájdalomból érzed hogy igazán élsz okostojás.. :D"
Nem. Csak akkor érzed igazán, hogy élsz, ha majdnem meghalsz. :D
Látom sosem űztél extrém sportokat :D A fájdalomtól csak hülye leszel és életunt.
Kérdező te meg majd számolj be hogy sikerült a dolog. Ha jól, akkor majd meghivom a barátodat egy sörre, hogy megvigasztaljam :D
áll az alku;))
de amugy már megcsináltam :D ne zavarjon drága;)
Kérdező, akkor leírod nekem privibe? Megköszönném! :)
Ígérem, komolyan állok majd a tényekhez (ha lesznek).
Köffi ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!