Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Voodoo baba? Szerintetek...

Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...

szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is

2013. ápr. 21. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:
kb....:D
2013. ápr. 21. 15:11
 52/76 anonim ***** válasza:
Majd én is elmondom, hogy hogy sikerült :D
2013. ápr. 21. 15:11
 53/76 anonim ***** válasza:
De amúgy arra is gondoltam, hogy berakok egy füstölőt a kocsiba és az majd kiöli. Ez már majdnem mágia nem? Ahhoz is használnak. :D
2013. ápr. 21. 15:13
 54/76 Illusi0n ***** válasza:

A FÜSTÖLŐ a levegő illatosítására szolgál, és hogy kellemes légkört teremtsen a rituális és mágikus munkákhoz.

Am lehet kapni ilyen ambi pur szagtalanító és cigi füst elszívó cuccot is a kocsiba. Nekem volt, és nem volt büdi a kocsi :D

2013. ápr. 21. 15:18
 55/76 anonim ***** válasza:

"A FÜSTÖLŐ a levegő illatosítására szolgál, és hogy kellemes légkört teremtsen a rituális és mágikus munkákhoz."

Hát majd csinálok valami mágiát is a kocsiban, azon nem fog múlni :D

"ambi pur szagtalanító és cigi füst elszívó cucc"

De az milyen az, hogy be kell fújni, vagy fel kell akasztani, vagy hogy? Meg azt mondták a nikotinhoz valami extra habos valami vacak kell.

2013. ápr. 21. 15:22
 56/76 Illusi0n ***** válasza:

Mondtam ezt a kárpit tisztítós kütyüt az előbb...

Ez az ambi puros cucc meg egy ilyen kis üvegcsében lévő barna szál, ami elszívja a kellemetlen nikotin szagot!

Legvégső esetben vidd el egy autómosóba, és kérj kárpit tisztítást xD Ott ezt is meg tudják oldani, csak akkor fél évente érdemes elvinni :D

2013. ápr. 21. 15:26
 57/76 A kérdező kommentje:
na de fik illik igy bánni egy hölgyel?:DDD velem nem törödik senki :O :/ xD
2013. ápr. 21. 15:27
 58/76 anonim ***** válasza:

Dehogynem, miközben beszélgetünk, izgatottan várjuk a varázslatod hatásait :D

"Ez az ambi puros cucc meg egy ilyen kis üvegcsében lévő barna szál, ami elszívja a kellemetlen nikotin szagot!

Legvégső esetben vidd el egy autómosóba, és kérj kárpit tisztítást xD Ott ezt is meg tudják oldani, csak akkor fél évente érdemes elvinni :D"

Majd veszek olyan ambi halált, kiváncsi vagyok rá. A kárpitnál a műanyagokat is letisztitják? Mondjuk azt már átmostam flóraszepttel, az kiölte onat a nikotint.

2013. ápr. 21. 15:30
 59/76 A kérdező kommentje:
*fiúk akart lenni:D
2013. ápr. 21. 15:31
 60/76 anonim ***** válasza:

Egyébként honnan tudod, hogy mindenki fiú?

Illusi0n gyanúsan sokat ért a tisztitószerekhez (én meg gyanúsan keveset :D).

2013. ápr. 21. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!