Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?
Sziasztok!
Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...
szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?
Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is
A FÜSTÖLŐ a levegő illatosítására szolgál, és hogy kellemes légkört teremtsen a rituális és mágikus munkákhoz.
Am lehet kapni ilyen ambi pur szagtalanító és cigi füst elszívó cuccot is a kocsiba. Nekem volt, és nem volt büdi a kocsi :D
"A FÜSTÖLŐ a levegő illatosítására szolgál, és hogy kellemes légkört teremtsen a rituális és mágikus munkákhoz."
Hát majd csinálok valami mágiát is a kocsiban, azon nem fog múlni :D
"ambi pur szagtalanító és cigi füst elszívó cucc"
De az milyen az, hogy be kell fújni, vagy fel kell akasztani, vagy hogy? Meg azt mondták a nikotinhoz valami extra habos valami vacak kell.
Mondtam ezt a kárpit tisztítós kütyüt az előbb...
Ez az ambi puros cucc meg egy ilyen kis üvegcsében lévő barna szál, ami elszívja a kellemetlen nikotin szagot!
Legvégső esetben vidd el egy autómosóba, és kérj kárpit tisztítást xD Ott ezt is meg tudják oldani, csak akkor fél évente érdemes elvinni :D
Dehogynem, miközben beszélgetünk, izgatottan várjuk a varázslatod hatásait :D
"Ez az ambi puros cucc meg egy ilyen kis üvegcsében lévő barna szál, ami elszívja a kellemetlen nikotin szagot!
Legvégső esetben vidd el egy autómosóba, és kérj kárpit tisztítást xD Ott ezt is meg tudják oldani, csak akkor fél évente érdemes elvinni :D"
Majd veszek olyan ambi halált, kiváncsi vagyok rá. A kárpitnál a műanyagokat is letisztitják? Mondjuk azt már átmostam flóraszepttel, az kiölte onat a nikotint.
Egyébként honnan tudod, hogy mindenki fiú?
Illusi0n gyanúsan sokat ért a tisztitószerekhez (én meg gyanúsan keveset :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!