A mosódió hatásos a foltos baba - gyerekruhák esetében is?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 00:07
1/3 anonim válasza:
Nagyon szeretem a mosódiót is, de foltos babaruhákhoz használok epeszappant (pl a 2 betűs drogériában lehet kapni, kb 2-300 Ft) amivel megdörzsölöm a foltokat, plusz a mosószer helyére teszek egy kis mosószódát vagy szódabikarbónát is. Öblítő helyett ecet + illóolaj. Így szép tiszták és illatosak a ruhák, ráadásul egészséges is :)
2/3 anonim válasza:
Bocs, hogy belekotyogok, elsőhöz lenne egy-két kérdésem.
Most vettem egy mosódió héj próbacsomagot, azt írja, hogy 6 fél dióhéj kell egy mosáshoz, ha kemény a víz 8-at rakjak a zsákba. Beleraktam már 6-7-8-9-et, egyszerűen nem látom, hogy mosás közben habozna, szinte mintha tiszta vízzel mosnék. A dió v. én nem csinálok valamit jól?
A másik: több helyen olvastam, hogy fényes, ragacsos a felülete, akkor még használható. Hát ez éppen, hogy fényes, ragacsosnak egyáltalán nem nevezném. Lehet, hogy nem jót vettem?
A kérdezőnek:
Elég sokat olvastam utána, több helyen ezt is javasolták a makacs szennyeződésekre (a szappanon túl, amit az első is mondott):
3/3 anonim válasza:
Szintén mosódió használó vagyok, de mi koncentrátumot veszünk. Nem volt kedvem a diókat pakolgatni, de ez nagyon bevált. A fehétítőport is használom (link), pl a fiam ágyneműihez. A foltokra pedig valóban kell az epeszappan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!