Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Voodoo baba? Szerintetek...

Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...

szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is

2013. ápr. 21. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:
és te tudod persze hogy első gondolatok mi volt :D te jó ég...:D ezek tényleg nem tudnak olvasni :DDD
2013. ápr. 21. 14:11
 22/76 A kérdező kommentje:
hát igen..azért gondolja ezt mert SZÁNALMAS :D valamit okoskodnia kell:D :'D
2013. ápr. 21. 14:14
 23/76 Illusi0n ***** válasza:
67%

Nem ez volt az első gondolata, előbb realizálta, hogy átbaszták, mint xa**-t a palánkon, és dühbe jött, mint Bud Spenser! xD

Egyébként hatni szinte azonnal elkezd, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy akkor a karjaidba fog rohanni, hogy Love Me Thender! xD

A hatás lassan kezd el kifejlődni...és nagyon sok múlik a körülményektől (pl, hogy mennyit vagy a közelében, van-e , ami Rád emlékezteti...mennyire kötődik máshoz...)

És egyáltalán nem biztos, hogy az úgy jön össze, ahogy Te azt elképzelted.

De a Te dolgod, ülj és várd a hatást, mint a Neocitránnál xD

2013. ápr. 21. 14:16
 24/76 anonim ***** válasza:
41%
Tulajdonképpen mindegy melyik gondolata volt :D A gond ott kezdődött, hogy megfordult a fejében :D De hát a tömeggyilkos is elkezdte valahol :D
2013. ápr. 21. 14:17
 25/76 A kérdező kommentje:
egyre jobb ;DDD
2013. ápr. 21. 14:20
 26/76 anonim ***** válasza:
74%
Aki okoskodik gondoljon arra pl, hogy a kimondott szavaknak is ereje van tehát nap mint nap követ el minden ember pl rontást, persze nem olyan értelemben,ahogy a nagy könyvben írva van, de ez is egy rontás féleség. Nap mint nap átkozódunk, szidjuk a Teremtőt( vagyis sokan). van egy olyan dolog persze, ha valaki szeret igazán valakit elengedi, de ha valaki eléri és elhiteti a másikkal hogy csak ő van és lesz neki mindig, akkor ott a vétkes fél megérdemli, hogy megnehezítsék kicsit a dolgát, hisz ő kezdte el ezt a folyamatot.
2013. ápr. 21. 14:22
 27/76 A kérdező kommentje:
:) ott a pont nálad;) köszönöm drága^^
2013. ápr. 21. 14:23
 28/76 Illusi0n ***** válasza:
77%

Egyébként meg nem mindegy, hogy mikor hat? :D Már a Tiéd, Örökkrreee!!! :D:D

Lehet egy szolíd kérdésem? Csak a pszichológia miatt...

Ha átbaxott, megalázott, otthagyott (mert ezt vettem ki szavaidból), akkor miért akarsz Vele szerelemben élni?

Édes Bosszú? xD

Lehet, ez Neked rosszabb lesz, mint Neki :D

2013. ápr. 21. 14:24
 29/76 A kérdező kommentje:
nézd ezt inkább privátba irnám le neked ha érdekel..:)
2013. ápr. 21. 14:27
 30/76 anonim ***** válasza:
21%

"Aki okoskodik gondoljon arra pl, hogy a kimondott szavaknak is ereje van tehát nap"

5-ös BMW, 5-ös BMW, 5-ös BMW...

És azt ismered, hogy "kit, mit nem tudsz elengedni, azt csupán használod?". Mér' az a legutolsó gondolat, hogy lépjünk tovább és keressünk valaki mást, stb. Nem befolyásolhatod egy ember érzelmeit, ha ő nem akarja. Csak ez igy túl unalmas :D Nem szeret, oszt kész, mit kell ezen lovagolni. Talán elgondolkodhatnál rajta, hogy mindent megadták-e neki, ami kellett, vagy csak te gondoltad úgy, kötöttél-e kompromisszumot ésatöbbi, de minek kinlódni, mikor 7 milliárdan vagyunk a bolygón?

"Ha átbaxott, megalázott, otthagyott (mert ezt vettem ki szavaidból), akkor miért akarsz Vele szerelemben élni?"

Nem akar vele. Abban a hitben él, hogy majd őt szeretik, ő meg majd jól figyelmenkivül hagyja (ahogy ő tette vele) és végigélvezi, ahogy szenved.

Na de mindegy is, feladom.

[link]

Tessék, itt a részletes leirás. Igaz, hogy a lap mottója: "OKOZZ FÁJDALMAT", de hát biztos minden oké mindenkivel :D

2013. ápr. 21. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!