Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?
Sziasztok!
Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...
szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?
Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is
Nem ez volt az első gondolata, előbb realizálta, hogy átbaszták, mint xa**-t a palánkon, és dühbe jött, mint Bud Spenser! xD
Egyébként hatni szinte azonnal elkezd, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy akkor a karjaidba fog rohanni, hogy Love Me Thender! xD
A hatás lassan kezd el kifejlődni...és nagyon sok múlik a körülményektől (pl, hogy mennyit vagy a közelében, van-e , ami Rád emlékezteti...mennyire kötődik máshoz...)
És egyáltalán nem biztos, hogy az úgy jön össze, ahogy Te azt elképzelted.
De a Te dolgod, ülj és várd a hatást, mint a Neocitránnál xD
Egyébként meg nem mindegy, hogy mikor hat? :D Már a Tiéd, Örökkrreee!!! :D:D
Lehet egy szolíd kérdésem? Csak a pszichológia miatt...
Ha átbaxott, megalázott, otthagyott (mert ezt vettem ki szavaidból), akkor miért akarsz Vele szerelemben élni?
Édes Bosszú? xD
Lehet, ez Neked rosszabb lesz, mint Neki :D
"Aki okoskodik gondoljon arra pl, hogy a kimondott szavaknak is ereje van tehát nap"
5-ös BMW, 5-ös BMW, 5-ös BMW...
És azt ismered, hogy "kit, mit nem tudsz elengedni, azt csupán használod?". Mér' az a legutolsó gondolat, hogy lépjünk tovább és keressünk valaki mást, stb. Nem befolyásolhatod egy ember érzelmeit, ha ő nem akarja. Csak ez igy túl unalmas :D Nem szeret, oszt kész, mit kell ezen lovagolni. Talán elgondolkodhatnál rajta, hogy mindent megadták-e neki, ami kellett, vagy csak te gondoltad úgy, kötöttél-e kompromisszumot ésatöbbi, de minek kinlódni, mikor 7 milliárdan vagyunk a bolygón?
"Ha átbaxott, megalázott, otthagyott (mert ezt vettem ki szavaidból), akkor miért akarsz Vele szerelemben élni?"
Nem akar vele. Abban a hitben él, hogy majd őt szeretik, ő meg majd jól figyelmenkivül hagyja (ahogy ő tette vele) és végigélvezi, ahogy szenved.
Na de mindegy is, feladom.
Tessék, itt a részletes leirás. Igaz, hogy a lap mottója: "OKOZZ FÁJDALMAT", de hát biztos minden oké mindenkivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!