Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Voodoo baba? Szerintetek...

Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...

szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is

2013. ápr. 21. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
Madame Exotic így vonzotta be MR 4 Oktáv Titanic Attilát szóval csak működik gondolom, azóta is egy párt alkotnak :D
2013. ápr. 21. 14:42
 42/76 A kérdező kommentje:
nézd a perverz:D már megcsináltam a mágiát édes :D de most irtam :D én csak rákérdeztem a hatékonyságára illetve az idejére :D
2013. ápr. 21. 14:43
 43/76 anonim ***** válasza:

Mi a perverzió a gyerekcsinálásban? A világ legtermészetesebb dolga :D

Amúgy nem tudja valaki hogy lehet kiszedni a cigiszagot a kárpitból? Csak hogy valami hasznom is legyen belőletek :D

Szerintem biztos van olyan mágia, amibe raknak e1243 hatékonysággyorsitót :D

2013. ápr. 21. 14:54
 44/76 A kérdező kommentje:
:D lol
2013. ápr. 21. 14:56
 45/76 anonim ***** válasza:
100%
szódabikarbónáva talán.... vagy légfrissítővel befújod :)
2013. ápr. 21. 14:56
 46/76 Illusi0n ***** válasza:

Van ilyen porszívó szerű kütyü, amivel kárpitot lehet mosni! :D Habzik meg minden, aztán kiszívja a cuccot :D Próbáltad már? :D

Szőnyeget is azzal szoktak tisztítani xD

2013. ápr. 21. 14:59
 47/76 anonim ***** válasza:
77%

Szódabikarbónás viz? Ez még nem volt. Légfrissitőt nem merem, mert annak is undoritó szaga van. A Vanish, meg a tökömtuggya szagtalanitó nem ér semmit.

Egyébként nekem is volt egy ilyen csajom, aki ezt csinálta velem. Másfél év után elmentem egy hétre bulizni és máris kaptam a halálos mágiákat, meg kötéseket mindenhonnan :D

2013. ápr. 21. 15:00
 48/76 anonim ***** válasza:
55%
Porszivót még nem, mert az nincs raktáron, de többen mondták már, hogy az lenne a legjobb. Mondjuk a kocsiban vannak elég tekervényes részek is, oda lehet, hogy nem férne be... :(
2013. ápr. 21. 15:01
 49/76 A kérdező kommentje:
;)
2013. ápr. 21. 15:02
 50/76 Illusi0n ***** válasza:

Eljutottunk a woodoo babától a kárpit tisztításig :D

Szerelem vs bagószag xD

2013. ápr. 21. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!