Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?
Sziasztok!
Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...
szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?
Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is
Én nő vagyok (30 felé)! :D
Igen, kitisztítják a műanyagot is, ha teljes körű tatart kérsz :D Csak perkálni kell :D
Akkor üdv a harminc fele lévők klubjában :D
Sokba kerül?
Őszintén, honnan tudjam? :D
Kérdezd meg :D Pl shell kutasoktól.
Én olyanba voltam, ahol be kell parkolni, és csináld magad...Ott 10 perc egy százas volt, amit az automatába kellett dobni...aztán vaxolhattál is, forrón, ha akartál :D
100 pénz???
Én már vagy 5 rongyot rávertem a semmire. Akkor ez igy megéri :D Én meg itt szenvedek :D Na, ezt a témát is kiveséztük...
aki nem szkeptikus az tudja:)
nyilván szkeptikus vagy azért kérdezed ezt:) de nem értem hogy a szkeptikusok minek irkálnak oda mindenhova^^...de mindegy továbbra is értelmes válaszokat várok^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!