Voodoo baba? Szerintetek hatásos és ha igen mennyi időn belül hat?
Sziasztok!
Voodoo babával csináltam most délelőtt szerelmi kötést használtam piros fonalat, Gyertyaként egy mécsest és közben a szeretett férfira gondoltam,és koncentráltam illetve a vele töltött emlékeimre ...
szerintetek hatásos a Voodoo baba használata? Illetve szerintetek mennyi idő alatt fejti ki hatását?
Előre kérem a szekptikusokat, mivel ellen vélemény negatív hozzászólás ugyis lesz lehetne kultúráltan is....bár ha csinálok is valamit nem hiszem,hogy nektek(szkeptikusoknak) ártana épp ezért lehet normálisabban is fogalmazni :)köszönöm előre is
"aki egyszer már beleölt mindent a normális, tisztességes hagyományos módon egy kapcsolatba de átba..ták vagy megalázták az tudja, hogy ez nem az a világ, ahol a tisztesség kifizetődik"
Vagy talán kiderült, hogy mégsem olyan hihetetlenül fontos, felejthetetlen személyiség, mint amilyennek gondolta magát és őt is el lehet felejteni :D Amúgy miből gondolod, hogy ha nem lett volna tisztességes és átb*szta volna a párját, akkor nem hagyta volna ott pont ugyanigy? :D Nem nagyon értem hol az összefüggés :D Valakit vagy szeretnek, vagy nem. Ilyen a élet.
Az az ember, akinek az az első gondolata, ha valami nem sikerül, hogy csinál egy vudu babát és teleszurkálja tűvel, vagy úgy akar megtartani egy szerelmet, hogy szerelmi kötést csinál, annak talán nem kéne csodálkoznia, hogy otthagyták, mint a lovat :D
De igazad van, az aztán tudja milyen az élet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!