Mi a véleményetek a spirituális sátánizmusról?
Akkor most meg fogsz lepődni! :) Ez nem mártírkodás! :D És igazad van az nem egészséges! :) De Isten sem erőszakolja ezt rád! :) Vedd úgy hogy te választottad! Eltervezel bizonyos dolgokat odaát, de én úgy gondolom hogy nem az egész életedet... És ott van még a Vonzás Törvénye is! Ha valaki folyton arra koncentrál mondjuk hogy megtámadják az úton, akkor valamilyen formában előbb-utóbb meg fogják, mivel ezt vonzotta magukhoz! A karma meg: ha én mondjuk gonosz lennék valakivel ma, akkor talán holnap vagy a jövő héten, vagy egy év múlva, vagy az a személy akivel gonoszkodtam, vagy egy másik személy, de visszaadja...lehet hogy nem úgy ahogy én tettem, hanem teljesen másképp. Nem kell tűrni! Viszont egy dolgot ezerféleképp lehet előadni és hárítani, stb... Én csak azt "ellenzem" ha valaki durván teszi, mert azt gondolja hogy csak úgy tud megszabadulni a másiktól.... Egyébként az a kemény az egészben hogy nem csak az angyalok és Isten tudja hogy mi a jó nekünk, hanem mi magunk is! :) Legalábbis az Igazi Énünk tudja! :) Akik például betegen születnek, ők ezt választották. Tudod, odaát minden egyszerűbbnek tűnik, hiszen átláthatóbb a dolog! Amikor meg megérkezünk ide, akkor emlékezet törlődés, és új világ... :)
Hát én meg így gondolom. :) De meg szoktam jegyezni hogy a változtatás jogát fenn tartom! :D
Ez a macskás, feszültséglevezetős dolog teljesen jogos.
DE EZ továbbra sem sátánizmus.
Kedves előttem lévő válaszoló! Szóval ezt tisztázzuk. Azt állítod hogy a te istened az igaz isten? Tévedés! A te istened egy nagy átverés és elég szánalmas hogy erre még nem jöttél rá :) Akárhogy is vesszük az istenedet a pogány istenekről mintázták. Nem akarom bőven kifejteni ha nem hiszed el akkor olvass utána! Szóval voltak a pogányok és a keresztények szépen fogták magukat és más vallásokból összeollóztak egy nagy szánalmat. Sajnos erre az emberek 80%-a képtelen rájönni magától. A történeteket összelopkodták, az istent a pogányok isteneiről mintázták és nem elég hogy róluk mintázták, nem jól meg is szivatták őket. Bevezették az egy isten hitet. És azt sajnálom hogy ennek az egésznek mindenki be is dőlt. És szépen minden spirituális tudástól megfosztották az embereket. Azt mondták hogy a rosszat a jó teremtette és hatalma van felette. És ami a legszemetebb húzás volt, hogy a pogány istent magát Sátánt negatív lénynek állították be. És még mielőtt jönnél azzal hogy Sátánt? látod akkor csak negatív lényről beszélünk dumával jönnél azelőtt kivesézném hogy a héber jelentése az hogy ellenfél. De nem a keresztények adták neki azt a nevet. Ha érdekel akkor olvasd el ezt a cikket : [link]
Nem fogom leírni ami ott áll. De a lényeg az az hogy a te istened és az a vallás amiben hiszel az csak egy átverés.
Ha netán helyesírási hibákat vagy hasonlókat találtok benne akkor elnézést, de siettem.
-=rDAX=-
Utolsó!
Akkor tisztázzuk az igazat!!!
Az egyházak és az Istenes szekták, meg a biblia hazudik Istenről! Az mind egy hatalmas nagy katyvasz, amivel kordában akarják tartani az embereket! Az a szép az egészben, hogy sem ti (sátánisták) sem a "másik oldal" (keresztények, stb) nem vagytok képesek az igazságot átlátni! Az a helyzet hogy ti fasza gyerekeknek gondoljátok magatokat, mert hogy nálatok van a tudás és most jajj de jó nektek, mert tudjátok az igazat....ám közelében nem vagytok az igazságnak! Szóval Isten létezik, de nem egy felhőn csücsülő, Sátánt utáló, büntetgető, kapor szakállú öregúr....Neki nincsenek emberi tulajdonságai! Mivel Ő a tiszta forrás! Épp ezért hülyeség felruházni emberi tulajdonságokkal, mint ahogy a keresztények teszik például....őshiba....ti pedig, sátánisták pont abból a hibából indultok ki, és Isten ellen vagytok, mert az egyház hazudik mint a vízfolyás...de mi a frászért hiszitek el azt amit ők mondanak, ha tudjátok hogy hazugság? :)) Nem értem a logikátokat! Mellesleg ti is nagyon benéztetek valamit, mert a Sátán sem olyan, mint ahogy ti megismertétek....vagyis most lesarkítottam, mert egy része, lehet olyan....de nem vagytok képesek látni a valódi Énjét, mert beletanultatok abba a látásmódba amiben vagytok....(azt nem mondtam hogy Sátán vérgonosz, szóval csak szólok hogy le ne támadj)....szóval egy a lényeg: mind a két oldal benézte, mert egyáltalán nem az igazságot tudjátok.
Na szevasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!