Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek a spirituáli...

Zsizsik666 kérdése:

Mi a véleményetek a spirituális sátánizmusról?

Figyelt kérdés
Ugye milyen jó?:)
2012. márc. 20. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
ok, összekevertem a Lovely féle sátánizmussal, most utánanézek tüzetesebben, de egyelőre nem fog meg, mégpedig az első dolog, amiért nem, mert ez a név, hogy Sátánezer évek óta töltődik a negatív energiákkal, és ez már eléggé taszító, de utánanézek..
2012. márc. 20. 22:09
 12/61 anonim ***** válasza:
tudnál nekem mutatni egy olyan szöveget, amiből megismerhetem a spirituális sátánizmust, mert nemigen találok :/
2012. márc. 20. 22:14
 13/61 Diavolino44 ***** válasza:

Én teljesen egyetértek a 17 éves sráccal. Ha valaki nem találja a helyét a világban akkor keres egy útat amivel majd kiemelkedhet a tömegből. Ha például világszerte tilos lenne rózsatermesztés, mert bebizonyosodna róla hogy túlvilági növény (írtam egy hülyeséget) akkor biztos lenne titkos rózsatermesztők szektája.

Ne fesd az ördögöt a falra mert megjelenik, nem véletlen ez a mondás. Ha meg tényleg megjelenik lesz nagy Fosáás.

2012. márc. 21. 00:13
 14/61 A kérdező kommentje:

Szóval ahol utána tudsz nézni, pl. a neten a spirits of eridu oldal.

Utolsó, milyen fosááás? :D Tapasztaltam már egyet s mást, de ezzel nem untatnék senkit.

Nekem mindenütt "hülye" nevem van amúgy, tesómmal szoktunk rajta röhögni, amúgyis mindenen röhögünk, miért baj, komolyak is tudunk lenni ha kell.

2012. márc. 21. 08:15
 15/61 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Némi leírással bővíthetted volna először a kérdésedet.

A sátánizmusról hirtelen mindenkinek a fekete ruhás darkosok jutnak eszükbe, akik kinyírják a családjukat sátáni áldozat gyanánt.

Én tudom, hogy a spirituális sátánizmus teljesen más...

2012. márc. 21. 08:33
 16/61 anonim ***** válasza:
76%
de akkor miért van benne a sátánizmus szó?:/
2012. márc. 21. 14:53
 17/61 A kérdező kommentje:
Tényleg bővíthettem volna, látom nem ismerik. azért van benne a "Sátán" szó, mert ugye a régi pogány istenekből démonok lettek, a Sátán meg a pogány fő isten lett. Jelentése ellenfél ugye, és most abban az értelemben használják, hogy az új hamis isten és egyistenhit ellenfele. De én Enki-nek hívom amúgy.
2012. márc. 21. 17:43
 18/61 anonim ***** válasza:

nekem annyi jön le belőled- illetve a kérésedből és a kommentjeidből,hogy villogni akarsz azzal, hogy tudsz dolgokat erről, mások meg nem.

én kérdeztem, hogy mit találsz benne, ami miatt tetszik, de csak pár semmitmondó, felszínt kapargató megjegyzésed van a dologról.

2012. márc. 21. 17:47
 19/61 anonim ***** válasza:
hát nemtudom, lehet hogy nem áll össze a kép, de nekem ez olyannnak tűnik, mint az istenhit, mármint a bibliás dolog..ti is ugyanúgy imádkoztok, rituálékat végeztek, és tiszteltek egy istent, aki a Sátán nevet kapta tőletek, ami már ezer évek őta negatív energiákkal töltődik, ti mégis pozitívvá akarjátok fordítani a spiritualitás jobbik ágával.Csak éppenséggel szerintem pl egy istenhívő is meditálhat, és gyógyíthat energiával, sőt, követheti a tiszta pozitív energiát.Csak éppen annyi különbség, hogy nem sátánnak, hanem istennek hívja.Amennyit olvastam belőle össze vissza, nekem egyelőre egy nagy zűrzavar az egész.De az felteszi nálam az i-re a pontot, hogy átkozódás is benne foglaltatik :S ez nem az én világom, én bizony nemcsak hogy nem átkozom, de nem is ártok senkinek..Természetesen tiszteletben tartom a sátánistákat is, ahogy bármilyen más vallást is, de az, hogy meggyógyír valakit, aztán azt mondja, hogy hála a sátánnak, az egy kicsit morbid számomra.Az én istenemnek pl nincs neve, így nem töltődött semmiféle negatívummal.Az én istenem a mindenben ottrejlő energia.És az én istenem nem háborúzik, nem bűntet, nem gyűlöl, sőtt mégcsak nem is öl :D Mert számomra még a halál is a természet rendje, és nem büntetés!De ez az én világom, és a kérdésre a válaszom, hogy nekem ez nem fekszik, ez a vallás, mert adok a névmisztikára, és nem hívom ki a sorsomat bármiféle gonosz energiák mellett.Minden esetre, remélem nem sértődtél meg, szóval minden esetre tovább tanulmányozom ezt a vallást is.Majd még írok! :) písz Y
2012. márc. 21. 18:41
 20/61 anonim ***** válasza:
van egy olyan érzésem is,hogy a sátán egy földönkívüli fejlettebb faj egy tagja..ezt nem tudom pontosan megmagyarázni miért gondolom..csak egy megérzés..
2012. márc. 21. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!