Mi a véleményetek a spirituális sátánizmusról?
Én teljesen egyetértek a 17 éves sráccal. Ha valaki nem találja a helyét a világban akkor keres egy útat amivel majd kiemelkedhet a tömegből. Ha például világszerte tilos lenne rózsatermesztés, mert bebizonyosodna róla hogy túlvilági növény (írtam egy hülyeséget) akkor biztos lenne titkos rózsatermesztők szektája.
Ne fesd az ördögöt a falra mert megjelenik, nem véletlen ez a mondás. Ha meg tényleg megjelenik lesz nagy Fosáás.
Szóval ahol utána tudsz nézni, pl. a neten a spirits of eridu oldal.
Utolsó, milyen fosááás? :D Tapasztaltam már egyet s mást, de ezzel nem untatnék senkit.
Nekem mindenütt "hülye" nevem van amúgy, tesómmal szoktunk rajta röhögni, amúgyis mindenen röhögünk, miért baj, komolyak is tudunk lenni ha kell.
Kedves kérdező! Némi leírással bővíthetted volna először a kérdésedet.
A sátánizmusról hirtelen mindenkinek a fekete ruhás darkosok jutnak eszükbe, akik kinyírják a családjukat sátáni áldozat gyanánt.
Én tudom, hogy a spirituális sátánizmus teljesen más...
nekem annyi jön le belőled- illetve a kérésedből és a kommentjeidből,hogy villogni akarsz azzal, hogy tudsz dolgokat erről, mások meg nem.
én kérdeztem, hogy mit találsz benne, ami miatt tetszik, de csak pár semmitmondó, felszínt kapargató megjegyzésed van a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!