Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek a spirituáli...

Zsizsik666 kérdése:

Mi a véleményetek a spirituális sátánizmusról?

Figyelt kérdés
Ugye milyen jó?:)
2012. márc. 20. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Erre a bukott angyalos sztorira reagálok, ha nem baj...persze nem feltétlenül a te válaszodra kérdező! Inkább csak úgy általánosan.

Mikor szóban összekaptam keresztényekkel, akkor azt mondtam nekik hogy "nem tudom gyűlölni Lucifert sem, én őt is szeretem mivel azt akarom látni aki valójában és nem azt, amit mások gondolnak róla." Erre azt a választ kaptam: "majd megbánod". Én azóta sem utálom őt sem! Nem tudom utálni és nem is akarom.

2012. márc. 23. 14:20
 42/61 anonim ***** válasza:

A bukott angyal sztorit folytatva :)

Ahogy írtam, Lucibácsi nem az emberekért vált bukottá. Önmagáért, a hatalomért. Túl akart szárnyalni mindent és mindenkit.

Persze volt olyan a mostani bukottak közt, akinek a mágiát köszönhetjük, de őt másként hívják. Kevéssé ismert, de ettől még nem lenne szabad eltulajdonítani és másnak adni érdemeit.

Azt, hogy honnan valók az emberek, nem biztos, hogy most kell kitárgyalni.

Mindenesetre én hiszek ősi istenlényekben, akik közül egy úgy döntött, önmagát felosztva megnézi, mi történne. A többi reakciója.. nos. nem minden esetben pozitív.

Az ismert emberi istenek viszont többségében emberek által kreált lények.

Nem hiszem, hogy bárkinek lett volna kísérője. Hatalmasabbak vagyunk annál, minthogy ilyen módon kellenének, vagy kellettek volna támogatók nekünk.

És ez a filozófia, még abból a megközelítésből sem, ahogy te tekinted, továbbra sem sátánizmus.

2012. márc. 23. 18:57
 43/61 anonim válasza:
Kíváncsiságból kattintottam ide, de durva amiket írtok! Szerintem minden démoni, mágikus ..stb.. dologgal hagyjatok fel! Biztos, hogy csak rosszra vezet. Nem lehet ilyesminek jó vége.. No Isten segítsen! Én innen lelépek..
2012. márc. 24. 12:59
 44/61 anonim ***** válasza:
Sátán a legfantasztikusabb, leggyönyörűbb lény aki csak létezik, és jót akar nekünk.
2012. márc. 26. 14:59
 45/61 A kérdező kommentje:

40/44 én nem mondom, hogy mindent tudok, meg milyen okos vagyok, és nem is csak ezt az utat tartom egyedül üdvözítőnek, felőlem valaki a Napot is imádhatja, csak spirituális legyen, legalább annyira, mint mi, én ugyanúgy azt fogom mondani, hogy na ez igen, ez az ember nem semmi, spirituálisan nem egy nulla, (nem olyan zombi,mint pl. a pápa), fejlődik, stb.

Szavakkal visszavágni, vitázni, marni egymást? Nem tudom ezt honnan veszed, én ilyet nem mondtam. Nem stílusom, pláne azért, mert a keresztény,"jajj, de jó vagyok" típusú emberek azt hiszik, csak a másikban lehet a hiba, ők meg tökéletesek. Nem fogok nekik magyarázni. Sem vitatkozni. Én csak hallgatok, megkérem szépen, hogy hagyjon békén. Ha nem megy neki, és élvezetből, írígységből tovább szekál, vannak rá módszereink, ezen lehet segíteni.

2012. márc. 26. 15:48
 46/61 A kérdező kommentje:

41/45

Ez érdekes nagyon, amit írtál. Elgondolkodtató a válasz, hogy na majd megbánod.

Nekem ebből mintha az jönne le, ugye a gyűlölet egy negatív érzelem, ti azt állítjátok az angyalok pozítívak, ha gyűlöletre akarnak mégis tanítani, hazudnak.

De higgyetek amiben akartok. Ez csak egy kis eszmefuttatás volt...

2012. márc. 26. 15:54
 47/61 A kérdező kommentje:

43/46

Ezért tatunk most itt. A FÉLELEM miatt. Nem kell besz@rni a feketemágiától sem, amiről gondolom csak hallomásból tudz valamit. Fekete nélkül fehér sem létezne. Fő az egyensúly, a természet rendje. Hol van már a bátorság, lelkesedés, kitartás mai világban?

Isten szeret titeket? Szeretet az, aki az idők végezetéig szenvedésre ítél valakit?

2012. márc. 26. 16:02
 48/61 A kérdező kommentje:

"rosszra vezet" az mit jelent?

Ami A-nak nem kellemes, az Z-nek lehet, hogy maga a mennyország, Y-nak teljesen közömbös, B elvan vele, F elviseli, H örül neki, de jobbat szeretne, stb. A rossz önmagában nem létezik.

2012. márc. 26. 16:06
 49/61 Hagenti ***** válasza:
100%
Képzeljétek el: létezik a gugle és a wikipédia is!! Nahát! És ez még nem minden! Hogy ha beírsz kettő szót (sátánizmus fajtái) rögtön rájössz, hogy a spirituális sátánizmusnak köze nincs az itt leírtakkal. Akàr tetszik akár nem egy keresztények által uralt világban éltünk/élünk és akármennyire is mondom magam ateistának, a keresztény hiedelmek a sátánizmusról minden hová beszivárogtak. És az ördögimádat az amiben állatokat kínoznak meg áldoznak fel. Szóval használjátok a techika csodáit és az ítélet mondás elött nezetek uttána, hogy miről is van szó!!.
2012. márc. 29. 14:16
 50/61 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Bevallom nem teljesen értem amit nekem írtál, úgyhogy ha rosszul értelmezem, bocsánat! :)

Az angyalok nem tanítanak gyűlöletre és sosem hazudnak. Mindig arra törekednek hogy az embereknek jó legyen, bár akad olyan szitu, ahol az ember azt hiszi rosszat akarnak neki, mivel nem egyezik a pillanatnyi vágyaival, viszont más útra kéne lépnie, de mindig dönthet másképp az ember. Vannak például törvények amit betartanak az angyalok...a szabad akarat és a karma törvénye. Nem gázolnak soha más akaratába, és ha valakinek az a karmája hogy kapjon rosszat, akkor ők nem írhatják azt felül. Segíthetnek nekünk végigmenni az úton bármilyen szörnyűnek tűnik is, de nem vehetik le a terhet amit mi vállaltunk magunkra.

Amikor valakivel veszekedtem, mindig megpróbáltak megnyugtatni, legalábbis amikor fogékony voltam rájuk. Persze sokszor nem "hallgattam" rájuk... Sosem akartak olyat hogy eltapossam a másik embert, ők inkább arra tanítanak hogyan kérjünk bocsánatot, hogyan gondoljuk át és nézzük másképp a dolgokat, hogyan fogjuk vissza az indulatainkat, stb... Szóval a gyűlölet messze áll tőlük.

Valami megütötte a szememet... Isten nem ítél senkit sem az idők végezetéig szenvedésre....az csak mese. Ő egyáltalán nem "emberi felfogású", bár most lesarkítottam, de nem tudom jobban kifejezni magam.... És mivel Ő maga a tiszta szeretet, nem tud mást csinálni, mint szeretni mindenkit kivétel nélkül....Ő az Univerzum váza, Ő az energia.... Még Luciferben is ott van, tehát velejéig gonosz nem lehet, az csak látszat. ;) Ezt sem tudom jobban elmagyarázni. :D Na mindegy, remélem nagyjából érthetően fogalmaztam...fáradt vagyok.. :D

2012. márc. 30. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!