Van itt kezdő spirituális sátánista?
Kedves kérdező!
Én kezdő Sátánista vagyok.Írok privátot,ott majd beszélhetünk róla,segítek amennyire tudok.
Az első válaszoló (ne haragudj de) zagyvaságára reagálva pedig,ne oktass olyan dolgokról amikről valójában fogalmad sincs,de még utána se néztél rendesen,csak a google első találatára kattintva alkottál képet róla.Amiről te beszélsz az a LaVey féle ,,sátánizmus" amire bátran mondhatjuk,hogy valójában színtiszta ateizmus.A valódi Sátánizmustól fényévek választják el...
Sátán és a Démonok a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem gonosz lények,és semmi rossz/gonosz vonzatuk nincs. A Sátánisták jó hírét nagy részben a csodálatos keresztyéneknek köszönhetjük,akik gyilkoló vadállatoknak titulálnak bennünket(ezt nagyon jól tudom,én is voltam egyszer keresztyén,sajnos).
A Spirituális Sátánizmus lényege,hogy elérjük azt,hogy tökéletesek legyünk,és a lehető legmagasabb szintre jussunk el spirituálisan.(bővebben olvashattok róla itt; [link]
A közhiedelemmel ellentétben nem gyilkolunk/kínzunk sem embert,sem állatot!A gyermekek és az állatok ebben a vallásban szentek! Csak néhány beteg elméjű divatsátánista művel ilyesféle kegyetlenséget.
Ha valakit még bővebben érdekel a téma kattintson a fentebb lévő linkre,lusta vagyok még többet írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!