Zsizsik666 kérdése:
Mi a véleményetek a spirituális sátánizmusról?
Figyelt kérdés
Ugye milyen jó?:)2012. márc. 20. 19:42
4/61 A kérdező kommentje:
Miért önző? Nem értem. Ha kifejtenéd, az jó lenne. :)
Mágiával, meditációval, kundalinivel, jógával foglalkozunk. Szerintem ez nem önzőbb, mint egy átlagember élete, csak spirituálisabb.
2012. márc. 20. 20:30
5/61 anonim válasza:
Nekem a sátánizmusról egy rahedli buta ember jut az eszembe, akik nem tudnak beilleszkedni a társadalomba, és mivel nem tudnak kihez tartozni, előveszik a Sátánt, mert az mekkora fasza valaki. Ezek legtöbbje szerintem azért választotta ezt, mert úgy érzi Isten nem szereti őket, pedig ez nincs így, csak ők csinálták azt magukkal ami miatt különcök. Ez az én véleményem, ha valaki szerint ez nem állja meg a helyét a valóságban, írjon egy privit, megbeszélhetjük aztán kitudja talán még segítünk is egymásnak, de a provokatív válaszokat mellőzzük ha lehet. 17/F
6/61 A kérdező kommentje:
De utolsó, érdekes hogy miért gondolod ezt, attól, hogy visszaszerezzük az ellopott spirituális tudást a régi vallásokból, még valamilyen szinten azért csak a társadalomban élünk. Dolgozunk. Átmegyünk a szomszédba tojásért, vagy elmegyünk a nagyvároban a bevásárlóközpontba. Stb. ez társadalmi élet, nem? Persze, ha ilyen birka módon élő, nem gondolkozó emberekhez kellene hasonlítanunk, akkor mondhatni, hogy nem élünk olyan társadalmi életet, mint a "nyáj".
2012. márc. 20. 20:58
7/61 anonim válasza:
az első válaszoló tiszában van azzal, hogy mi az a sátánizmus..?
én nem vagyok vele tisztában, de mivel nem hiszek semmi féle fennsőbb hatalom létezésében, ezért nem is érdekel.
minden vallással úgy vagyok, hogy amíg engem békénhagynak vele, és a követői nagyrészt normálisak, addig hadd létezzen kedvére. miért tennék kivételt a sátánizmussal?..
16/L
8/61 anonim válasza:
Elmondanád,pontosan mi a hú de jó ebben ,ahogy a kérdésedben írtad ?
9/61 anonim válasza:
Figyelj, én azért gondolom ezt mert eddig ezt tapasztaltam. Feltételezem te már dolgozol és ebből kifolyólag már felnőtt vagy, viszont akiket én láttam azok még gyerekek, nem dolgoznak csak iskolába járnak, és az ilyenek az iskolában különcök, nem beszélgetnek, és semmi jelét nem adják annak hogy épp jelen vannak az órán. Állandóan feketébe járnak, amit szintén nem tartok normálisnak. Lehetséges hogy még nem tapasztaltam eleget ahhoz, hogy egy olyan véleményt tudjak neked írni erről, ami a valóságban is megállja a helyét. De valószínűleg a legtöbb 17 éves ezt tapasztalta élete során.
10/61 anonim válasza:
a nevedből is látszik hogy mennyi fogalmad van valójában az egészről, erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!