Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akik biztosan állítják, hogy...

Akik biztosan állítják, hogy létezik mágia, tudnának írni nekem egy könnyen kipróbálható varázslatot?

Figyelt kérdés

Nem várok sokmindent, csak egy szikrát egy elrepülő madarat vagy egy morduló zajt. Bármivel beérném ami egy kicsit is arra ad okot következtetni, hogy létező dologról beszélünk.

Ha a kérésem kivitelezhetetlen akkor mondjatok olyat aki biztosan meggyőzne - valahol szombathely környékén, ugyanis itt lakok.

Fizetni is hajlandó vagyok érte - persze csak utólag, ha igazi a varázslat.

2020. okt. 4. 07:35
 121/136 A kérdező kommentje:

Nem érted. Felhoztál 3 lehetőséget ami akár 100 is lehetne. Ha a 100-ból csak az egyik igazolja a valóságot akkor a te saját kis világodban 1% esély van rá. Na ez f@szság - és ritkán mondok ilyet.

Nem (csak) a feltételezésed ostobaság hanem az “érv” amit felhozol mellette. Ezt próbáltam meg kifigurázni a mondandómmal - persze a humorérzékhez intelligenciára is szükség volna...

2020. okt. 9. 18:41
 122/136 anonim ***** válasza:
25%

És akkor vissza is kanyarodtunk ahhoz amit az elején már írtam, de 100 írással később sem tudom kompaktabb vagy érthetőbb formában előadni:

A kételkedés megöli a dolgot. Olyan ez, mint a vallás. A hit élteti. Ha bizonyosságot keresel, akkor nincs hited, tehát amiatt nem fog működni.

- egy varázsló

2020. okt. 9. 20:19
 123/136 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, ismerem a varázsigét, amivel tudok változtatni az emberek állapotán, elhiszed?
2020. okt. 9. 20:21
 124/136 anonim ***** válasza:
14%

122-es level hányas vagy? ":D olyan vagy mint hudini? csak te a nőket tünteted el magad körül mi? :DDD

kérdező eddig én probáltam a legjobban felvetni a témát... mert az hogy nincs vagy az hogy van az nem válasz te szkeptikusan állsz hozzá de úgy hogy magadat akarod bizonygatni itt a level 122-es válaszoló szintén érvek nélkül

legyen laborkörülmény... nos nem hinném hogy bármely ember képes lenne létrehozni szuper szilárd anyagot hiába van meg minden felszerelése hozzá... kell oda hosszú évek alatt megszerzett tudás... ugyan ez igaz fordítva...

nem hiszel mágiában oké... de akkor ne itt éld ki a perverzióidat meg ha annyira nem hiszel benne akkor miért vagy ebben a topikban?

ez a topik már 4-5 éve kifordult magából anno sokkal normálisabb volt ugymond az emberek tisztában voltak a valósággal és a "mágiát" szórakozásból keresték meg a különböző kulturális dolgokkal is foglalkoztak nem pedig térítési célból amit te is csinálsz

2020. okt. 9. 23:29
 125/136 anonim ***** válasza:
100%

124, az írásod úgy kell érteni, hogy rajtad kívül mindenki buta?

Szerintem nem fogja bizonyítani senki sem azt hogy a tudomány valódi, épp úgy nem, ahogy a mágját sem. Hiába lenne képes a 123 változást előidézni, nem hinne neki senki. Ez már el lett döntve a kérdés kiirása előtt

Ha meg mégis úgy tűnne hogy valódi, akkor mwgkapná a tudomány cimkét

2020. okt. 10. 06:06
 126/136 anonim ***** válasza:
100%

A tudományt nem is kell bizonygatni csak az elméleteket!

A tudomány az abszolut mert itt a világ törvényeiről van szó amik meg lettek írva közel 14 milliárd éve!

De igen rajtam kivul itt mindneki buta mert nem hinnem hogy a többségnek lenne felsőosztalyu végzettsége vagy pedig már több mint 10 éve foglalkozna Különböző tudományokkal...

de abban igazad van hogy a kérdés már el lett döntve mielőtt kiírták volna csak akkor ne okoskodjon a gyökér kérdező hogy az én felvetésem a rossz mikor kikezdhetetlen mert minden lehetséges szempontból meg vizsgáltam 😂😅 Röviden

1. Van de csak egy belső kivételes kör tudja használnia titokban

2. Volt de az emberiség már elvesztette ezt a képességet

3. Sosem volt mindig is tudomány volt

És erre írta a beszélő Meggyes rétest... és itt akar okoskodni csak ha lenne neki egy elégséges intelligencia szintje akkor be látná hogy bizony a felvetések amiket ki írtam az megkerülhetetlen... mivel nem lehet cáfolni sem bizonyítani a mágia létezését

2020. okt. 10. 15:24
 127/136 anonim ***** válasza:
100%

"Felsőosztályu" = felső tagozatos? Több nem jön ki az írásodból. :)

És amúgy van olyan részterület a tudományból amit lassan 25 éve művelek. És akkor mi van? Semmi. Olyan keskeny szelete ez az egész tudománynak, hogy más területek tekintetében rendesen hülyének érzem magam.

2020. okt. 11. 08:34
 128/136 anonim ***** válasza:
100%
Azt a bizonyos 14 milliárd évet honnan tudod? Hiszel benne, vagy van rá valami bizonyítékod? Esetleg megtaláltad a "Made in China BC 14000000000" címkét?
2020. okt. 11. 08:36
 129/136 anonim ***** válasza:
100%
Az egyébként hogy lehet, hogy Magyarországon még egy ilyen téma alatt is csak kretén módon és személyeskedéssel "vitáznak" az emberek?
2020. okt. 11. 08:38
 130/136 A kérdező kommentje:

Kiszállok a buliból. Senkit sem kívánok megsérteni, de ameddig a kérdésemet a “felsőosztályos”-hoz hasonló gyengébb képességű (írni és olvasni is csak nagyjából tudó) entitások kívánják alaposan “körüljárni”, addig nincs értelme reagálnom a válaszokra.

Köszönöm az eddigieket, a Nap süssön rátok!

2020. okt. 11. 09:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!