Akik biztosan állítják, hogy létezik mágia, tudnának írni nekem egy könnyen kipróbálható varázslatot?
Figyelt kérdés
Nem várok sokmindent, csak egy szikrát egy elrepülő madarat vagy egy morduló zajt. Bármivel beérném ami egy kicsit is arra ad okot következtetni, hogy létező dologról beszélünk.
Ha a kérésem kivitelezhetetlen akkor mondjatok olyat aki biztosan meggyőzne - valahol szombathely környékén, ugyanis itt lakok.
Fizetni is hajlandó vagyok érte - persze csak utólag, ha igazi a varázslat.
2020. okt. 4. 07:35
41/136 anonim válasza:
Jaaa, bazki, én a másik oldalt néztem. Már látom, az egy olló.
42/136 A kérdező kommentje:
:D
Lassan átkerül a kérdés a humor kategóriába. Mondjuk így nézve minden mágiás kérdésnek ott lenne a helye...
2020. okt. 4. 20:06
43/136 anonim válasza:
Jó, de kicserélted, eredetileg olló volt ott, úgyhogy kérem a megígért kétmillió Ft-ot.
44/136 anonim válasza:
Ha érdekel a téma akkor ajánlom figyelmedbe a Kreatív Mágia című youtube csatornát, szerintem ott megtalálod ami érdekel.
45/136 A kérdező kommentje:
Nem 50 órányi videóanyagot szeretnék arról, hogy valaki bizonygatja az igazát hanem egy egyszerű ám mégis velős bizonyítást a mágia létezésére. Még azzal is beérném, hogy ausztrál kivetülés segítségével megnézed mi van a tévém mellett. Nyilvánvaló, hogy ez lehetetlen csak azt nem értem akkor, hogy miért bizonygatják sokan az ellenkezőjét.
2020. okt. 4. 20:51
46/136 anonim válasza:
Vagy megtanulod az elméletét, majd próbálkozol gyakorlatban (ajánlóm figyelmedbe a könyvekből való olvasást) de ha ez nem motivál akkor mit szeretnél? Létezik-e mágia? Azt senki sem tudja, egyébként csak mondom hogy a tudomány sem utasítja el úgy mint ahogy egyes emberek mondják, a tudomány elképzelhetőnek tartja a létezését de mivel nem találnak rá bizonyítékot ezért úgy könyvelik el hogy nincs. Na de ha mégis? Ezt mindenki eldönti magában.
50/136 anonim válasza:
Érdekes, hogy a sok mágus meg varázslózseni nem látja, mi van a TV mellett, pedig korábban azt bizonygatták, hogy ez a legegyszerűbb varázslat, az asztrális bekukucskálás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!