Akik biztosan állítják, hogy létezik mágia, tudnának írni nekem egy könnyen kipróbálható varázslatot?
Nem várok sokmindent, csak egy szikrát egy elrepülő madarat vagy egy morduló zajt. Bármivel beérném ami egy kicsit is arra ad okot következtetni, hogy létező dologról beszélünk.
Ha a kérésem kivitelezhetetlen akkor mondjatok olyat aki biztosan meggyőzne - valahol szombathely környékén, ugyanis itt lakok.
Fizetni is hajlandó vagyok érte - persze csak utólag, ha igazi a varázslat.
Pl kezdésnek a 3 as.
Igaza van.
A másik kérdésedbe több használható választ kaptál.
Kaptál privit is.
Leírtam neked.
Természetesen senki nem fogja bebizonyítani, hogy ez a badarság létezne. Egy másik kérdésnél a szkepticizmusommal úgy felhúztam a kérdezőt, hogy megígérte, mindenféle átokkal és "Vuduval" még aznap elpusztít.
Azóta eltelt a halálom megadott határideje, és mit ad isten, élek!
Nem fogsz találni (könnyen) ilyen személyt. És varázsolni se tudsz máról holnapra. Akik eljutnak idáig, azok hosszú hónapokon át mindennap gyakorolnak. Aztán nem dicsekszenek a tudományukkal. Mágiával foglalkozó könyvek alapján ha vki mégis ezt teszi, az el is veszti a képességeit. Ha fizetni akarsz érte, valszi jópáran szívesen át is veszik a pénzt és mutatnak is ezt-azt. Csakhogy az nem varázslat lesz, hanem sima trükk..
Beiratkozhatsz egy boszorkánykörbe. Van belőlük sok. Legtöbbjük foglalkozik is mágiával. Aztán ha rendszeresen eljársz közéjük, láthatsz dolgokat. Ha viszont olyannal futsz össze, aki minden alkalomra egy rakás pénzt kér, azt felejtsd el gyorsan.
Valóban kaptam privát üzenetet de abban kb annyi áll, hogy meditáljak és megtapasztalom a mágiát. Ez nagyjából egyenértékű azzal, hogy feküdjek le és képzeljem el, hogy teknős vagyok (ettől még nyilván nem leszek az)
Fizetni maximum olyannak fogok aki előtte bizonyította hogy igazat beszél.
Valószínűnek tartom, hogy humbuk az egész de megadom a lehetőséget a bizonyításra. Szóval itt a lehetőség bárki számára aki tényleg tud varázsolni.
Senki nem fog téged teknosse változtatni.
Ne is meditáld magad semminek, csak csináld simán.
Aztán tapasztalsz, észreveszel olyan dolgokat amik egyértelművé teszik, hogy vannak segítők.
Mindegy hogy hivod őket.
Most is vannak, csak nem.veszed észre őket.
Ellenallsz. Na ezt az ellenállást szünteted meg a meditációval.
Igazából most is úgy élsz, mintha a valladon ülne egy valaki, aki minden gondolatod, erzesedet teljesíti.
Csak nem figyelsz.
Akkor azt mondod, hogy a mágia - bár semmilyen hatással nincs semmire - létezik csak észre kell venni?
De ha bemagyarázom hogy a polc tetején ülő lila sündisznó segít a mindennapi akadályok lekűzdésében attól még nem lesz igaz.
A bajom annyi ezzel az analógiával hogy mindegy, hogy van-e mágia vagy nincs mindenképp ugyanaz történne. Ha nem tudjuk befolyásolni és ő sem tud hatni ránk akkor tulajdonképpen mondhatjuk azt is hogy nem létezik, ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!