Akik biztosan állítják, hogy létezik mágia, tudnának írni nekem egy könnyen kipróbálható varázslatot?
Nem várok sokmindent, csak egy szikrát egy elrepülő madarat vagy egy morduló zajt. Bármivel beérném ami egy kicsit is arra ad okot következtetni, hogy létező dologról beszélünk.
Ha a kérésem kivitelezhetetlen akkor mondjatok olyat aki biztosan meggyőzne - valahol szombathely környékén, ugyanis itt lakok.
Fizetni is hajlandó vagyok érte - persze csak utólag, ha igazi a varázslat.
Kérdező, nem kell hinned semmiben. Nem kell senkire várnod, hogy mutasson neked ilyen-olyan varázslatot. Tartsd meg magadnak a pénzed. Magad is kipróbálhatod a mágia egy viszonylag veszélytelen formáját.
Szerezd be ezt: Richard Webster: Asztrálutazás. Gyakorlati kézikönyv. Pár hónap gyakorlás után eljuthatsz oda, hogy képes leszel akármilyen távoli helyekre egy pillanat alatt eljutni, és hogy megbizonyosodj, hogy valóban ott jártál (nem csak képzelődtél) képes leszel kisebb tárgyakat is elmozdítani onnan. Persze önző célokra, pénz stb. eltulajdonításra nem tudod használni majd.
Igen, a macskámnak van karma.
Amúgy ha szektás értelemben létezne, pont a bankárok lennének földönfutók.
29 vagyok.
De, mindent tudsz befolyásolni, ha tudomásul veszed azt a tényt, hogy mindent a gondolataid érzéseit irányítanak. Amit te befolyasolsz.
Szélsőségek embere vagy, mástól vársz csodát,holott te teremted meg. Ha akarod.
De ha annyira csodát akarsz látni, és mindenképp fizetnel érte,menj agykontroll tanfolyamra.
Ott látsz csodát is, és megtanítanak irányítani a gondolataidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!