Valaki tapasztalt negatív dolgokat a halotti urna otthon tárolása nyomán?

Halotti hamvakat nem tanácsos a házban tartani, ha valaki meghal utána még a lelke 30-40 napig is érezhető az adott helyiségben, vagy a házban.
Sokan ezt rossz tartják, de ez ennél kicsit bonyolultabb.
Ha az édesapád lelke még ott van a házban, akkor akaratlanul de rossz démonokat is bevonzhat, és ettől a házban élők rosszul fogják magukat érezni. Szabaduljál meg a hamvaktól, szórd a folyóba, vagy a ahova akarod, de ha békességet szeretnél neki, akkor olyan helyet válasz, ahova az édesapád gyakran járt, és szerettet ott leni.
A bibliát ne keverd ide, sokkal bonyolultabb mint ahogyan azt bárki is hinné. Amit meglehet vásárolni a boltokban mint bibliát, annak köze sincsen az eredeti bibliához. Ha még is megszeretnéd tartani a hamvakat, erre egy nagyon speciális mágus vagy boszorkány kell, akit nagyon nehezen fogsz találni.
Szórd el a hamvakat, olyan helyen amit az édesapád szerettet.
Ez a legjobb döntés, amit hozhatsz.

Nagyon rossz, de ha a vízbe szórod az se etikus!
El kell ásni valahol privát helyen (kertben?), akár urnástul.

Szerencsével kapcsolatban nem tudom, de szerintem ő is inkább szeretné ha elszórnák a hanvait és eggyé válna a természettel, minthogy otthon álljon.
Ha a közvetlen rokonai meghalnak, úgyis ki lesz dobva, nem fogják tárolgatni.
Amúgy ami negatívumot én tapasztaltam; ,apám hamvait otthon tartotta az élettársa. A gyerekeik többször kiborították, el is törték az urnát.
Amikor meghalt mamám, betették hozzá a sírhelyébe. Egy nylon zacskóvan voltak a maradék hamvai.. Kicsit se volt ciki 🤔 ki tudja mennyi maradt belőle otthon a padló résekben, porszívó porzsákjában kidobva. Jó sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!