Akinek nem lehet gyereke annak mágia segítségével lehet? Gondolom ezt is lehet kérni

Hát, ha a testet át lehetne ilyen módon alakítani, mert ugye a meddőség nem olyan egyszerű téma, akkor senki nem küzdene annyit egy kisbabáért.
Szóval nem, nem lehet mágia segítségével gyereke senkinek.

Kedves Kérdező!
Ha és amennyiben a gyermektelenség oka és célja feltárható, nem zárom ki, hogy meg is szüntethető (tapasztalatom szerint). Ebben az esetben viszont mágiára sem lesz igazán szükség a kijelölt cél elérése érdekében.
Mágia használatával meg akarsz spórolni valamit? Egy kis énmunkát, vagy vmi mást? Hogyhogy a mágia jutott eszedbe, mint megoldás? Érdekel.

Igen lehet az adott személynek gyermeke.
De ennek bőven meg van az ára, bármennyire is nehéz, engedd el.
Itt már sötét mágiáról van szó, aminek soha nincsen jó vége.
Magia nincs. Akarhogy szeretned, akkor sem lesz. Ha 'magushoz' mesz, egy dolgot fogsz vele elerni: lehuz jo sok penzre es a vilagon semmi nem fog megvaltozni.
A meddoseget vagy a teherbeeses nehezseget ki kell vizsgaltatni es kezeltetni. Ha valoban annyira meddo az adott no hogy biztosan nem lehet gyereke, ott az orokbefogadas lehetosege. Az sem egyszeru, de legalabb egy gyerekkel kevesebb kerul allami gondozasba.
6 os kommentelő.
Erre gondoltam , hogy gonosz erők biztos "segíthetnek" ebben is.
És csak a mágia után "kutatók" nem érint személyesen engem.

Szerintem azért van néhány kérdés ami felvetődik. Mert ha az illetőnek pl: mindkét petefészkét és méhét( gondolom nőről van most szó) kioperálták, hát akkor a mágia sem segít, már ha van ilyen egyáltalán.
Mert mit nevezünk mágiának? Bevonzást? Vizualizálást? Kérést a teremtőtől?
És mitől nem "sötét" amit az orvosok laboratóriumi környezetben kierőszakolnak a természettől? A klónozás pl, micsoda? Isten akarata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!