Milyen dolgokat tudtatok eddig megvalósítani mágia segítségével?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 15:24
2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem hozzád szólt a kérdés
2021. nov. 3. 16:04
4/12 anonim válasza:
Emberek befolyásolására használtam ezidáig sikeresen. Valamint kapcsolatteremtésre.
6/12 anonim válasza:
Nekem sikerült 4X az eső táncom és 1X a hótáncom. Igaz segített, hogy megnéztem az időjárás jelentést.
7/12 anonim válasza:
Részegen csináltam egy szerelmi kötést egy csajra. Most alig tudom levakarni magamról. Italos fejjel olyan kis cuki dundinak tűnt, de kijózanadva láttam hogy egy dagadt bálna...:(
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2 normális választ.
2021. nov. 4. 11:41
10/12 anonim válasza:
Egy kolléganőm nagyon sokat bántott minden ok nélkül. Nem csak engem, hanem másokat is. Nem csak kollégákat. Tényleg mindenkit. Nagyon rossz dolgokat tett, esküszöm, maga a gonosz volt. Bántott betegeket, mindenkit.
Megelégeltem. Nagyon dühös voltam, meg kikészültem. Ezért hát gondoltam egyet, és elátkoztam. Csak azt kértem, azt kapja meg amit érdemel. Kifejlesztettem egy módszert. Most nagyon rájár a rúd, nagyon megszívta az utóbbi időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!