Tényleg létezik fekete mágia úgy értem hogy tényleg hatásos?
Inkább úgy kéne feltenni a kérdést, hogy tényleg működik-e a mágia. Erre persze senki nem tudja a valódi választ, mindenki a saját véleményére hagyatkozik. Egyébként a fekete mágia a közhiedelemmel ellentétbe nem a "vodoo babás" átkozósdi munkát takarja, hanem a halottakkal való mágikus munkákat. Maga az a kifejezés is hogy, "Vodoo baba", nem feltétlenül állja meg a helyét, mivel a szerte Európában is ismert volt az emberi képmások, babák, felhasználása a mágiában és nem csak átokra, hanem szerelemre, védelemre akár gyógyításra is használták.
Mindenesetre, ha tényleg érdekel ez az egész és szeretnél ezzel foglalkozni akkor tanulj és olvass sokat. Ha azért tetted fel a kérdést mert haragszol valakire és ezért úgy gondoltad, hogy most ilyen módon fogsz vele kicseszni, akkor ez nem neked való.
5-ös válaszadó, nem semmi. Azt hittem teljesen egyedül vagyok ezzel. Ugyanezt tettem meg egy kolléganővel, aki minden létező embert tönkre tett a környezetében. Eleinte nem tudtam, hogy amit kérek az ún. "távol tartás". Kifejlesztettem egy tevékenységet, egy rituálét, mert nem tudtam már megfékezni. Brutálisan tönkre akart tenni más embereket a kollégám. Nem normális, esküszöm. Csúnyán bánt a betegekkel is, mindenkivel. Szóval olyan jól sikerült a mágia, hogy pár hónap után fizikailag is messze került. Pontosan annyit kapott amennyit megérdemelt. Nem vagyok Isten, hogy igazságot osszak, de tényleg az történt vele amiből akár tanulhat is.
Viszont én nagyon megszenvedtem. Fizikailag, lelkileg is. De még mindig úgy érzem, megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!