Akik biztosan állítják, hogy létezik mágia, tudnának írni nekem egy könnyen kipróbálható varázslatot?
Nem várok sokmindent, csak egy szikrát egy elrepülő madarat vagy egy morduló zajt. Bármivel beérném ami egy kicsit is arra ad okot következtetni, hogy létező dologról beszélünk.
Ha a kérésem kivitelezhetetlen akkor mondjatok olyat aki biztosan meggyőzne - valahol szombathely környékén, ugyanis itt lakok.
Fizetni is hajlandó vagyok érte - persze csak utólag, ha igazi a varázslat.
nagyon sok válasz érkezett nem olvastam el... de adhatok egy jó választ!
én olyan személy vagyok aki mind a tudományt mind a misztikus dolgokat nagyon szereti! egyértelműen a mágiát nem lehet bizonyítani vagy cáfolni történnek fura dolgok véletlenek nem tűz labda spell-ekre gondolok :D habár az sem lenne rossz :D
mindenesetre 3 dolgot tudok állítani!
1. létezik a mágia csak olyan mint a felső tízezer kör nagyon nagy titok őrzi és csak bizonyos emberek tudják használni.
2. létezik mágia vagyis létezett de valami ok folytán elveszett/elfelejtettünk (gondolok itt hogy mennyi mitosz van amikben rengeteg mágia van) esetleg elvették tőlünk mert gyakran van az hogy a hősöket mágikus képességekkel ruházzák fel hogy tudjon harcolni a gonoszok ellen - esetleg minden démon sárkány meg hasonló dolog nincs már a földön és egy hatalmasabb entitástól kaptunk ezt az erőt amit el is vett tőlünk.
3. a mágia sosem létezett avagy a régi korban a mágiát tudománynak hívták mert tény nagyon sok ókori ember tisztában volt nagyon sok tudományos fizikai biológia kémiai dologgal!
ez a 3 opció van de amint látod az hogy a mágia létezik arra 2/3-ad esély van
de ettől függetlenül nem 100%
azt mondom jó lenne ha létezne... ettől függetlenül nem hiszek benne vakon... de ha egyszer csak megtörténne hogy hoppá még is van na annak nagyon örülnék! :D
111-es
Az analógia maximum poénnak vagy paródiának lenne jó...
Pl.: beszélő meggyes rétes esete
1. létezik a beszélő meggyes rétes csak olyan mint a felső tízezer kör nagyon nagy titok őrzi és csak bizonyos emberek tudják elkészíteni.
2. létezik beszélő meggyes rétes vagyis létezett de valami ok folytán elveszett/elfelejtettünk esetleg elvették tőlünk, esetleg minden démon sárkány meg hasonló dolog nincs már a földön és egy hatalmasabb entitástól kaptunk ezt az erőt amit el is vett tőlünk.
3. Létezik a beszélő meggyes rétes és ma is tevékenykedik csak bújkál az emberek elől
4. A beszélő meggyes rétes sosem létezett csak a régi kor embereit csapták be vele.
Ez alapján a beszélő meggyes rétes létezésére 75% az esély....
Kérdező korántsem parodia hanem vizsgálat hiszen hogyan máshogy lehetne vizsgálni vagy mérni? Ez inkabb hipotézis amig valaki nem tudja cáfolni vagy bizonyitani
Vagy akkor mondom más példával
A neutron csillagok belsejében senkisem tudja hogy mi van csak találgatások
1. Furcsa anyagok amik ki nyithatnak az univerzumot
2. Vagy csak nukleidok maradnak
Fele fele az arany
Akkor szerintem a mágneses hatás azért tapasztalható mert láthatatlan mini fókák taszigálják az elemeket.
1. Igen
2. Nem
50% az esély arra, hogy igazam van...
Szerintem ez egy halott téma köztem és az itt maradt trollok között.
Kérdező ezzel mindent le írtál magadról... a mágneses hatást meg már reg bizonyítottak hogy mi miert is történik...
ha igazából nem vagy kiváncsi válaszokra akkor miert írsz ki kérdést?
Ha te szerinted meg rendíthetetlen a te tudásod és nézheted és minden mást hülyeségnek tartasz akkor mi a fa sznak vagy itt? 😅
Az abszurditást próbáltam kifigurázni. Biztos vagy valamiben amiről nem tudsz semmit. Nem tudsz érvelni mellette és egy épkézláb (akár csak közvetett) bizonyítékot sem tudsz mutatni.
Akkor honnan a bizonyosság?
Vannak közvetett bizonyítékok a mágnesességre pl viz level és egy tu
Amiket te felsoroltál az bullshit kategoria “beszélő Meggyes rétes”
“Foka mágnes...”
nevetséges...
Ne keverd ossze a Bizonyított tudományos dolgokat a beszélő Meggyes retessel
Mert mindenki ellenőrizheti
Vegyél egy távcsővet figyeld meg a csillagokat ahogy mozognak és eltűnnek azt jelenti hogy mozognak és egymás körül keringenek azaz gömb alakúak...
na most mivel mozognak és van egy föld magunk ami energiát termel ezért van mágneses mezőnk
föld mag BIzonyitek? Persze arra is van vulkánok valamint a jó öreg matematika 1 sor egyenlettel lehet kiszámolni hogy hogyan alakultak ki a bolygók és a föld magja még mindig szuper forro...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!