Hiszel a jóslásban?
Figyelt kérdés
Ha igen jó úton jársz, ha nem akkor meg jó helyen. Tisztánlátó és jós vagyok és azt láttam, hogy ma újabb szemeket kell feltárnom, bevezetnem a spiritualítás világába, szóval aki szeretné ingyen fogok itt neki jósolni, akár hisz benne, akár nem.2012. okt. 23. 16:23
61/94 anonim válasza:
58. igen , rebeka bocsi csak megszoktam .
63/94 A kérdező kommentje:
Mit írja Rebeka, miután átakartál verni, meg itt tesztelgetsz, hogy hamis nevet adsz meg.
2012. okt. 23. 18:59
64/94 anonim válasza:
légyszíves válaszolj az üzenetemre.
65/94 anonim válasza:
hm ne hogy már még nektek álljon feljebb...-.- mi az hogy írod már? meg lökjed!... ennyire kíváncsiak vagytok?? hisz ti nem hisztek benne akkor mi ez a hirtelen lelkesedés?
66/94 anonim válasza:
alexandra .. valószínűleg azért nem hisznek mert az ilyenek általában átverések ..én is ezthittem de rájöttem h nem :D
67/94 anonim válasza:
nah örülök hogy neked "fel tárták a szemed":)))
68/94 anonim válasza:
Engem nagyon érdekelne, Nikoletta vagyok. Előre is köszönöm!
69/94 A kérdező kommentje:
Béla.
Tüzet látok, tüzet amit te okoztál, de másoknak kell "eloltani".
Nem fogod könnyen feldolgozni a "pusztítást", amit okoztál, de ettől sokkal jobb ember leszel és így fogod élni az életed.
Egy távoli rokon fog keresni téged, aki először teher lesz az életedben, de később haszon és örülni fogsz neki, hogy megtalált.
2012. okt. 23. 20:42
70/94 A kérdező kommentje:
Nikoletta.
Könnyeket látok és egy vágást az arcon.
Nem tiszta hogy te vagy-e. Vörös vagy szőke, hosszú hullámos haj, kék szoknya.
A sötétségben állsz, de aranyból lévő karika, ami körbe kerít megvéd tőle, de az kérdéses, hogy mennyi.
Ezt a dátumot látom, ha hiszel nekem, ha nem jól jegyezd meg.
2016. Július 03.
2012. okt. 23. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!