Hiszel a jóslásban?
Balázs.
Balázs téged manipulálnak, nem is tudsz róla, de a hátrafésült, hosszú barna hajú férfi a markában tart vagy fog tartani, vigyázz vele.
Próbálsz majd kitörni, de nem fog sikerülni.
Amíg a férfi élni fog, a markában fog tartani, még kapcsolatban vagy vele.
Negatív változást látok pénzügyileg, de ez szerencsére nem fog sokáig tartani.
Ha nem is hiszed el, jegyezd meg jól.
Lilla.
Nagyon sok mindent látok, de a lényeget emelném ki.
Az egész eddigi életed darabokra fog hullani. Más lesz az egész életed és te is más leszel.
Eltűnik belőled a komolytalanságod és nagyobb teret kap a komolyság.
Egyre érdekesebb ember leszel, sokan keresik majd a társaságod, de az akkor már a múltban történt dolgok miatt nem sok mindenkit fogsz közel engedi magadhoz.
Ha nem is hiszed el, jól jegyezd meg.
erre kíváncsi vagyok
Józsi vagyok, toljad :D
Már hogyne hinnék benne, hisz ebből élek... De hogy merészelsz ingyen jósolni ráadásul az én territóriumomban?
Ezzel a neptunuszi sötétségházalók haragját vívtad ki magadra!
László jósnő
P.S.: Én is kérnék egy jóslatot elvégre magadnak jósolni snassz dolog és amúgy se lehet.....
Zsolt.
Egy erdőt látok Zsolt. Egy sűrű sötét erdőt, de nappal van. Az erdő mégis sötét.
Gondokat látok a magánéletedben Zsolt, nagy gondokat, de ne aggódj, meg fognak oldódni. Egy régi ismerős fogja megoldani, akiről nem is képzelnéd.
Egy utcát látok Zsolt, ahol végig sétálsz. Mindenki furcsán néz rád, de te csak mész előre.
Ha nem is hiszed amit írtam, azért remélem eszedbe fognak jutni.
Gábor.
Sötét fellegek gyülekeznek, de te ezt jól tudod, csak nem akarod elfogadni.
Nem foglalkozol eleget a dologgal és ebből probléma lesz.
Egy Barna hajú, fiatal férfi nagyon közel fog kerülni hozzád barátilag. Meg fogod vele osztani a titkaidat.
Itt két utat látok, vagy segíteni fog neked, vagy elárul.
A te dolgod, hogy mit fogsz neki mondani.
Ez után pár dolog zavaros, de az egyik út végén a mélységben fogsz állni.
Lehet nem hiszel nekem, de azért ezt jegyezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!