Hiszel a jóslásban?
Figyelt kérdés
Ha igen jó úton jársz, ha nem akkor meg jó helyen. Tisztánlátó és jós vagyok és azt láttam, hogy ma újabb szemeket kell feltárnom, bevezetnem a spiritualítás világába, szóval aki szeretné ingyen fogok itt neki jósolni, akár hisz benne, akár nem.2012. okt. 23. 16:23
51/94 Lupus válasza:
És az nagyon gáz, ha ez a leírás leginkább rám illik, így érdekes értelmet kap a jóslat.
53/94 anonim válasza:
Szerintem öreg vagyok már ahhoz, hogy a stand upos szamárlétrát kezdjem el megmászni cirkuszi bohócként pedig elég nagy presztisveszteség lenne a számomra de te tudod....
László jósnő
54/94 A kérdező kommentje:
51. Ez hogy érted? Te vagy a hátrafésült, hosszú, barna hajú férfi?
2012. okt. 23. 18:21
55/94 Lupus válasza:
Igen, esélyesnek érzem. Bár ha a férfit is hozzávesszük akkor erősen jövőidő, de egyébként stimmel.
56/94 A kérdező kommentje:
Ha tényleg te vagy a hosszú, barna hajú férfi, ez azt jelenti, hogy "saját magadat tartod a markodban". Tudat alatt olyan dolgokra veszed rá magad, amit nem is akarsz.
2012. okt. 23. 18:27
58/94 anonim válasza:
Becky vagyok ( Angol az egyik szülőm) . Mondd meg hogy milyen színű a szem és ahajm .és hogy hány éves vagyok és akkor hiszek neked.
59/94 Lupus válasza:
Aha, egy ideje már van egy ilyen érzésem.
60/94 A kérdező kommentje:
57. Mindjárt jósolok, csak kicsit pihenek.
58. Te nem Becky vagy, hanem Rebeka.
2012. okt. 23. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!