Hiszel a jóslásban?
Figyelt kérdés
Ha igen jó úton jársz, ha nem akkor meg jó helyen. Tisztánlátó és jós vagyok és azt láttam, hogy ma újabb szemeket kell feltárnom, bevezetnem a spiritualítás világába, szóval aki szeretné ingyen fogok itt neki jósolni, akár hisz benne, akár nem.2012. okt. 23. 16:23
21/94 anonim válasza:
biztos vagy benne h barna :D ?
22/94 Malats válasza:
azigen. jolvan, benned se csalodtam :D Fény, aztán sötétség. :o na,ne. nem kell elhinni. hát valoban, ebben az egyben igazat mondasz :)
23/94 anonim válasza:
Na, hadd szórakozzak! :D Lilla vagyok. :)
24/94 anonim válasza:
Malats nem tudom hogy szórakozik e vagy sem nem merek már hinni senkinek... de honnan tudta hol és milyen házban lakom hogy nézek ki mi van most velem és mi volt eddig nálam... pedig ezt sehol nem adtam ki magamról és tudta, vagy nagyon jó blöff mester vagy tényleg látó...
26/94 chrishu válasza:
Neee komolyan letérek a fény útjáról? Ezek szerint nem leszek többé Atlantiszi Fényjáró?
27/94 anonim válasza:
Ezt bárkiről mondhatta volna, a mi utcánkban pl. mindenkinek a csatornaparttal végződik az udvara, így nekünk is van egy tó az udvaron.
Én nem hiszek benne amúgy, de nekem is jósolhatsz.
Gábor vagyok.
28/94 A kérdező kommentje:
Pillanat, össze gyűjtöm a neveket.
Alexandra, bármit kérdezhetsz.
2012. okt. 23. 17:41
29/94 anonim válasza:
nem vagyok ilyen téren hiszékeny de a fordított kereszt az betett nekem nagyon azt nem mondhatta volna csak úgy! a többit tény, hogy mondhatja bárkinek de nem tudom mind1 az a dolgunk hogy meg hallgassuk de most már tényleg megeszem a tortámat:D további szép napot nektek:) és még egyszer köszi kérdező a jó tanácsot;)
30/94 A kérdező kommentje:
Milán.
Kapcsolatban vagy egy másik kérdezővel, Márkkal.
Milán, zenét látok az életedben, közelebb fogsz kerülni a zenéhez, mint az emberekhez.
Félelmet fogsz érezni, egy sötét hajú, barna kabátos férfi miatt. Már régebbről ismered a férfit, de a hozzá fűződött félelem új lesz.
A zenébe fogsz menekülni, minden mást kizársz. Egy szőke hajú, Krisztina nevű lány fog segítséget nyújtani. Nem tudom elfogadod e, mert két utat látok.
Ha nem is hiszed el, jegyezd meg.
2012. okt. 23. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!