Hiszel a jóslásban?
Ez nem így megy Márk, nem lehet csak a holnapi napot. Vagy is lehet, de minél pontosabb időre próbálsz annál pontatlanabb lesz, szóval közeljövőre jósolok.
Rengeteg roncsot látok Márk, talán egy szeméttelep.
Nagy a bűz, sötétség, komorság.
Elillanó sikert látok, nagy fények, majd sötétség.
Látok egy bajszos férfit kalapban, a kezét nyújtja feléd, de te nem fogadod el.
A lelked darabokban lesz Márk, de ez a lelki sérülés majd magától begyógyul.
Nem kell elhinni ezt, de azért jobb ha észben tartod.
Krisztián.
Tisztaságot látok Krisztián, fényt látok. Nem is tudsz róla, de te a fény útján jársz.
Úgy látom nem sokáig, a sötétség árnyai ott vannak a nyomodban.
Egy nagy pusztaságot látok, Krisztián, tele színes növényekkel, te ott vagy ennek a pusztának a közepén. Még ketten vannak veled, egy világos szőke hajú fiatal fiú, kék mellényben és egy vörös hajú szeplős lány, sárga szoknyában.
A segítségedet kérik Krisztián, de te ezt megtagadod, letérsz a fény útjáról.
Ezt jól jegyezd meg.
Fenntartásaim vannak a jóslással kapcsolatban. Abban hiszek, hogy vannak jelek amikből ki lehet olvasni a jövőt, de nincs olyan ember, aki teljesen tisztán megértené őket. Van aki jobban érti, van aki kevésbé, de senki sem adhat pontos képet.
Mindazoáltal kíváncsi vagyok mit jósolsz nekem, hátha te érted valamennyire a jeleket.
Balázs vagyok.
Rebeka.
Szárazságot látok és erős szelet, de téged ez nem állít meg, csak mész tovább.
Egy zsúfolt helyet látok, sok ember van ott, ismernek téged.
Kisebb összeg áll a házhoz, Rebeka, neked köszönhetően.
Egy barna hajú, borostás férfi könnyeit látom, te törlöd őket, Rebeka.
Nagy vihar közeleg feléd ,de te várod.
Ezt nagyon jegyezd meg, segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!