Hiszel az ingában? Milyen tapasztalatod van?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 17:30
1/8 anonim válasza:
Van olyan, akinek a kezében nagyon jól működik, hátránya, hogy csak olyan konkrét kérdéseket lehet neki feltenni, melyekre a válasz vagy egyértelmű igen, vagy egyéltemű nem.
2/8 anonim válasza:
Nekem igazat jósolt egyszer, úgy is lett!
3/8 klixa válasza:
Ingázással is foglalkozom többek között. Mindig igazat mond! Az is igaz, hogy csak és egyértelmű kérdéseket lehet feltenni, de ha felteszel egy kérdést, de igazából másra gondoltál, de azt nem merted feltenni, arra fog válaszolni, amire gondoltál. Ezért lényeges, hogy kimond az ingától kérdezőnek, mit gondolsz...
4/8 Toncsi63 válasza:
Hiszek benne. Ha nagy, ne állj elé. Ha falón lóg, akkor kakukkos órát hajt.
5/8 anonim válasza:
ha az ingát kérdezed tulajdonképpen a felsőbb énedet kérdezed meg..ha a jelennel kapcsolatos kérdést teszel fel válaszol pontosan,viszont ha a jövőbe kérdezel válaszol,de a választ az évek során te befolyásolhatod majd, szóval a jövőbeli kérdések nem biztosak...
7/8 anonim válasza:
Igen, hiszek, és az a tapasztalatom, hogy elég hasznos eszköz, de nem könnyű vele bánni. Csak eldöntendő kérdésre ad választ.
8/8 N.Balu válasza:
Nincs az ingában sok tapasztalatom, de úgy sejtem, ez is csak egy olyan csatorna, amivel azokat az információkat tudod a felszínre hozni, amikről azt sem tudtad, hogy megszerezted őket. És amikhez hozzáférni normális, tudatos úton nem lehetne.
Ilyen lehet a varázsvessző is - sosem próbáltam ki.
Hasonlóak lehetnek az álmok is, ha épp úgy tartja kedvük, de ezek nagyon off-line (utólagos, irányíthatatlan) dolgok és nehéz pontosan emlékezni rájuk.
Ugyanaz a nóta, mindegyiknél, csak a hangszerek mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!