Hisztek a vámpírokban, miért? Volt már esetleg tapasztalatod?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a téma, én hiszek is benne. Kicsit félek tőle, de valahogy vonzz az ilyesmi.2011. febr. 10. 17:25
1/22 anonim válasza:
nem hiszek, mert nem léteznek. Ez egészen bizonyos
2/22 anonim válasza:
Nincsenek. HÜLYESÉG. Drakula is csak gyilkos volt, de mivel annyi vért kiontott levámpírozták.
Monjuk várjáá fel hívom Edward Cullent. Azt mondja nincsenek vámpírok... de ez a fura hangsúly... lehet hogy hazudik, vagy megint túladagolta az LSD-t...
3/22 A kérdező kommentje:
rendben, de bazz miért kell azt hinni, hogy mindenki, aki hisz ilyenekbe, az alkonyat mániás? egy nagyon egyoldalú megközelítés...
2011. febr. 10. 17:37
4/22 anonim válasza:
Bocs, akkor Drakulát hívtam, ha az jobban tetszik. Amúgy miből gondolod h léteznek?
5/22 anonim válasza:
Nekem sajnos volt tapasztalatom.
Azt tapasztaltam tegnap délelőtt, hogy nem hiszek bennük.
És ez azóta sem múlt el!
De jó eséllyel ez így is marad holnapig, vagy akár holnaputánig is.
6/22 anonim válasza:
Azért hiszik, mert ez a vámpíros izé, csak kitaláció, na és szóval azért hiszik mert van ez a hülye vámpír mánia is a tvájlájtból fakadóan, és így össze lehet a kettőt kapcsolni. De nem választál még mindig, h amúgy miért hiszed h léteznek?
7/22 anonim válasza:
Vámpírok léteznek, csak nem abban a formában, ahogy azt sokan fantazmagorizálják. Azok vérszívó denevérek. (Desmodus rotundus latinul). pont.
9/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, már kiskorom óta foglalkoztat ez a téma. Lehet, hogy csak betudom a jeleket a természetfelettinek, csak mert hiszek benne, és azokat keresem. De pl barátom is egyre furcsábban viselkedik. Zavarja a fény, lehúzza nálam a redőnyöket, sokszor mondja, h jaj ő egy vámpííír, de közben mosolyog :D furcsa dolgok ezek, egyre több denevért látok az utcán, az 2 napja pl megyek a kórházba reggel 6 fele, és majdnem nekem repült 2.olyat ugrottam :D Barátomnak mesélem, és lesüti a szemeit, meg lehajtja a fejét, olyan furcsa. állandóan a nyakamat harapdálja, néha már kellemetlen, de egyszerűen nem tudok ellenállni neki.
2011. febr. 10. 17:59
10/22 anonim válasza:
azt hisz amit akar, tiszteletben kell tartani amit ő gondol!
én pl még mindig hiszem, hogy elvis él :DDD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!