Hiszel a szellemekben, ufokban, vampirokban, tunderekben, angyalokban, varazslokban, demonokban meg ehhez hasonlo lenyekben?
ha csak nehanyban hiszel ird le konkretan hogy melyekben
ird le a velemenyed azokrol az emberekrol is akik hisznek bennuk es azokrol is akik nem hisznek bennuk
elore is koszonom a valaszokat !!
Nem tudom mit akarsz ezzel a kérdéssel elérni. Légy óly kedves majd írd le.
Ám én hiszek az Angyalokban, démonokban, ufokban, És a teremtő Istenben. Elhiszem vannak Isten hirnökei akik nem Angyalok csak közvetitenek pl Kryon.
Nem bántom a szkeptikus embereket, mivel mindenki abban hisz amiben akar. Nem is bántok meg senkit és mindenkiben próbálom megkeresni a jót és a szeretetet. Szeretet a legfontosabb és meglepődtem 404 en is. Ő hisz és tud és szereti az összes embert ,még azt is aki őt szidja.
Gondolkodjon el mindenki aki AKAR, hogy miben hisz, miért ne lehetne, miértne szerethetném a másikat, mi-miért van!
A barátnőm egy angyal.^^
De jó lenne, ha az emberek inkább az emberi értékeket keresnék egymásban. :)
nos én a szellemekben ufókban és a 4es metróban...
Hiszek a Földön kívüli élet létezésében, az isteni közvetítőkben (nem vagyok keresztény, ezért nem angyalt mondok), és bizony bevallom, a tündérekben is (az északi legendák lényeire gondolok, nem Csingilingre).
Na meg, bocsi kérdező, de hiszek a helyesírás értékében is.
Hisz IStenbe lol omg...
Középkori emberek még mindíg nemhaltak ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!