Hiszel a szellemekben, ufokban, vampirokban, tunderekben, angyalokban, varazslokban, demonokban meg ehhez hasonlo lenyekben?
ha csak nehanyban hiszel ird le konkretan hogy melyekben
ird le a velemenyed azokrol az emberekrol is akik hisznek bennuk es azokrol is akik nem hisznek bennuk
elore is koszonom a valaszokat !!
Angyalokban hiszek, a védőangyalokban ( illetve szeretném, ha léteznének).
A többiben nem.
Üdv.
Én nekem 1-ik táborral sincs bajom sem a magányos farkasokkal.
Egyébként:
-Az anyós jelöltem egy boszorkány.
-Apósom jelöltem egy Sztahanovista,piás eltévedt földön kívüli.
-Lehendő sógornőm meg olyan mint egy ágról szakadt démon.
-Kedvesem(ha nem beszél szamárságokat) 1 angyal.
Am meg szerintem minden lehetséges...A történelem tanárom egyszer azt mondta: "Fiam amit az ember kitalált az már lehet hogy valahol már régen létezik".
14:58 ,ha az ekezeteket nem rakom ki az nem azt jelenti hogy nem irok helyesen !!!!!!! a tavaj 1. helyet nyertem megyei szinten a helyesirasi vetelkedot
azert nem rakok ekezeteket ,mert a billentyuzetemen nincsnek ,azert ,mert kolozsvari vagyok
Kedves Kérdező :)
Azért ne nevettess :D Nem az ékezetekről van szó, hanem a mondatkezdő nagybetűkről, az írásjelekről, a központozásról...
jaaaa azokat pedig nem akrom kitenni
KOSZONOM MINDENKINEK A VALASZOKAT !!!!!!!!
"a tavaj 1. helyet nyertem megyei szinten a helyesirasi vetelkedot"
Ez így egy kicsit paradox, nem gondolod? :)
Nálam csak az ufók játszanak amúgy.. És meggyőződésem, hogy mi előbb látogatunk meg idegen civilizációt, mint hogy az minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!