Hisztek a szellemekben? : o
Figyelt kérdés
Láttatok már?vagy volt már részetek paranormális jelenségben?
Csak normális válaszokat!!
és előre is köszönöm:)
2011. aug. 4. 19:05
3/30 anonim válasza:
Én hiszek. Nekem még nem volt részem különösebb paranormális jelenségben, de apu mesélt egy olyan sztorit ami nagyon hihetővé teszi a dolgot. Főleg, hogy apukám nem az a típusú ember, aki minden baromságban hisz.
4/30 anonim válasza:
nem. egyetlen horrorisztikusan paranormális élményemet egy radiátor alól előmászó süni csinált egy éjjel. akkor nagyon begrízeltem, de összeszedtem magam és felkapcsoltam a villanyt. :)
5/30 anonim válasza:
én csak a szellemképben hiszek, ami a TV-ben is látható.
6/30 anonim válasza:
Én hiszek benne szerintem vannak.Ahogy sztem kisértetek is
7/30 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat :)
ma 19:21
nem tudnád elmesélni a sztorit? :$
2011. aug. 4. 19:27
8/30 anonim válasza:
MOST MÉRT KELL ILYENEKKEL ZAKLATNI?!
9/30 anonim válasza:
Hiszek. Néhány érdekes dolgot átéltem már. Csak egy ismerősnek, barátnak mesélek dolgokat, akikben megbízhatok, és nem néz hülyének. Ha szeretnél, írhatsz privit, beszélhetünk ilyen dolgokról, hogy ki mit miért hisz...
10/30 anonim válasza:
Szia, nem szeretném leírni, mert nem velem történt, és olyan személyes dolognak érzem ezt, amit csak az mesélhet el, akivel történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!