Hisztek a szellemekben? Bizonyíték? Élmény?
Figyelt kérdés
Láttatok-e már/hallottatok-e már olyan dolgokat/dolgokról, melyek szellemekre utalnak? Légy szíves élményekről és hogy hisztek-e bennük vagy sem! Köszönöm a válaszolóknak!2011. febr. 13. 09:52
1/17 anonim válasza:
Ön nyert! Ez a 10.000-dik ilyen kérdés.
3/17 M@x válasza:
Lementem haverommal a pincébe és ott láttunk egy emberalakot, hát eléggé megijedtünk és elfutottunk:S
4/17 A kérdező kommentje:
meg se lehet már kérdezni?
2011. febr. 13. 10:34
5/17 A kérdező kommentje:
egyébként felmérés :)
2011. febr. 13. 10:35
7/17 anonim válasza:
Kérdezd, csak ha utána nézel, 1000000 ilyen kérdés van már... eléggé idegesítő... nem értem, mi abban a jó, ha vki leírja, hogy: "Ja, igen, igen, lementem a pincébe, és... OTT VOLT EGY ALAK!!!!! Húúúúú!!! jajjj!!!! most mi lesz? most mi lesz???" Gáz... ha látott is, nem itt fogja leírni... meg ha mégis leírja, neked az miért jó?
8/17 M@x válasza:
Felvilágosítalak hogy nem csak én láttam és tényleg ott volt.
9/17 anonim válasza:
Nem írtam, hogy nem láttad... csak idegesítő, hogy másról nem tudnak beszélgetni, csak a szellemekről...
10/17 anonim válasza:
Én több ízben átéltem a szellemidézés élményét. Nem tudom, hogy valóban az történt-e vagy csak a tudatalattim játszott, de átéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!