Hisztek a szellemekben? : o
Láttatok már?vagy volt már részetek paranormális jelenségben?
Csak normális válaszokat!!
és előre is köszönöm:)
Szellemeket a jó drága Isten azért küldte vissza a földre mert nem tudja befogadni őket gyermekükként. Ennek oka lehet akár egy be nem fejezett dolog is. Szellemidézésnél viszont a Pokolból hívjátok a Szellemeket, velük alkut ne kössetek. Jó szellem magától jön, nem hogyha beráncigálod.
Alkotó kísérje utadat!
Kedves előző!
Annyira vagyok vallásos, mint bárki más, ez csupán az én sajátos meglátásom. Nem hallottam olyan történetről, hogy egy szellem segített volna a házimunkában, vagy önbizalmat adott volna bárkinek. Mint mondtam jó szellem magától jön, de hívatlan vendég nem kell a lakásba. Olyan mintha te fogsz egy ismeretlen embert akit először meglátsz a házad előtt és beráncigálod a lakásodba egy csésze teára.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-05 01:18
Nem tudom, hogy nekem írtad-e, de először tanulj meg írni, és nem, nem fojtom vissza a szellemeket, mert ilyenek NINCSENEK fogd fel ésszel. Maric őrangyal is gondolom egy 12éves lány, vagy felnőtt, de totál bekattant eszetlen barom. már bocs... de aki ilyenekben hisz, hát babonás..
Fuhh.... Minek ilyeneken veszekedni.?
Léteznek azt cső.
Nembirjátok felfogni,hogy van akimár látott..
Énis láttam már,és most nyugodtan lehet bolondnak nézni ,mert röhögök rajtatok..xD
Meg oltogassatok nyugodtan,asztis leszarom!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!