Hiszel a szellemekben, ufokban, vampirokban, tunderekben, angyalokban, varazslokban, demonokban meg ehhez hasonlo lenyekben?
ha csak nehanyban hiszel ird le konkretan hogy melyekben
ird le a velemenyed azokrol az emberekrol is akik hisznek bennuk es azokrol is akik nem hisznek bennuk
elore is koszonom a valaszokat !!
Az úgynevezett "ufókban" én is hiszek, bár inkább úgy hívom hogy földön kívüli bármiféle életforma, akár növény, vagy csak valami giliszta. :) mert már az is egy élet. :)
A szellem eléggé kétes, mivel mondhatnám hogy "hiszek" bennük, de az elég tág lenne. Csak inkább lehetséges hogy léteznek, de engem nagyon hidegen hagy :) ha találkozok egyel vagy valami, majd hosszasan eltrécselünk. :)
Angyalokban bizonyos részben hiszek,hiszen a szüleid,és a barátaid is részben angyalok. Ők a mi védőangyalaink. :) A vámpírok és egyéb zagyvaságokban nem. :)
Én hiszek a vámpírokban. Barátnőmmel feltételezzük, hogy az egyik osztálytársunk vámpír.
- A szemfogai picit nagyobbak a normálisnál
- Soha nem fázik és ha lehet, mindig az árnyékban marad
- Általában kicsit halovány a bőrszíne, de ha több óránk van, nap végére szó szerint sápadt
- Egyszer, amikor a tanár kiosztott egy gyereket, odasúgta a gyereknek, hogy "Meg fogsz bukni". Nagyon félelmetes hangja volt
Nem tudom, melyik utalhat igazán rá. De én hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!