Akik hisznek a vámpírokban, farkasemberekben azok hisznek
a Télapóban és a Fogtündérben is?
Figyelt kérdés
Egy csomó kérdésnél ahol az a válasz hogy farkasemberek és vámpírok (nem a denevérre gondolok) mindig le vannak pontozva azok a válaszok amik azt mondják hogy nincsenek.
Azok akik szerint vannak (nyilván azért pontozták le) miből gondolják hogy vannak, és miért hisznek a benne? Azon kívül hogy van egy két romantikus film miből valószínűbb hogy a igazibbak mint a Télapó?
Én tudom, hogy léteznek hupikék törpikék, én már láttam. Ja és fogtündér is van, régen elvitte a fogaimat és hozott helyette pénzt. Ha nem lenne, miért tett volna kétszázast a párnám alá? Nemde? Ugye. A télapó is minden évben rendre telepakolja a csizmámat finomságokkal. Ezek szerint ő is van . A kutyaólban nálunk a kutya minden teliholdkor emberré válik, azt mondja ő már egy háziasított farkas ember. Na ez van. Viszont megyek, mert nagyon álmos vagyok és messze még az este. Visszadőlök a kis fedelesbe. Este anyuék bálba mennek....
2010. máj. 12. 14:50
6/24 anonim válasza:
A Vámpírok Báljára? Bocs :D
Télapó pedig alias Mikulás: (csak a materialista szemlélet Télapónak nevezte el)
Szent Miklósra (püspök) emlékezve tartjuk meg az ünnepet, a gyerekek nagy örömére, aki éltében a szegény sorsúakat támogatta.
Manók létezhetnek, találtak már 30-40 cm magas kifejlett embert.
Vámpír: népnyúzó
farkasemberből speciel nem nagyon készültem (de lehetséges a farkastól való félelemből ered. Ami teljesen felesleges, hiszen a farkas rendkívül félénk állat...
2010. máj. 12. 15:34
7/24 anonim válasza:
"A Vámpírok Báljára? Bocs :D "
Hogy találtad ki? Csak nem valami nagy mágus vagy???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!