Akik hisznek a vámpírokban, farkasemberekben azok hisznek a Télapóban és a Fogtündérben is?
Egy csomó kérdésnél ahol az a válasz hogy farkasemberek és vámpírok (nem a denevérre gondolok) mindig le vannak pontozva azok a válaszok amik azt mondják hogy nincsenek.
Azok akik szerint vannak (nyilván azért pontozták le) miből gondolják hogy vannak, és miért hisznek a benne? Azon kívül hogy van egy két romantikus film miből valószínűbb hogy a igazibbak mint a Télapó?
hát én hiszek a télapoban és ha télapóban de viszont a vámpírokban nem és ha vámpírok nem léteznek akkor a télapó sem :(((((( és akkor engem becsaptak :(
vagy léteznek vámpírok és hupikéktörpikék is :D
és
vízbül
veszi ki a
Zokxigént!
Teccikérteni?
Sokan anyádba se hittek, mégis itt vagy.
Egyébként: Mikulás olyan értelemben létezik, hogy fenn Finnországba vagy hol van az az öregember aki mindig utazgat.
Vámpírok és vérfarkasok: Túl sok az egyezés a leírásokban az elszigetelt népeknél, ezért valószínű. DE ugyanúgy nem lehetsz abban sem biztos, hogy nem létezik.
"Bizonyítsd be az állításod!"
Oké, senki nem bizonyította be hogy léteznek vámpírok, de az ellenkezőjét sem. :D
Mellesleg a farkasember (azt hiszem) valami olyasmiből ered hogy az indiánok(?)nál a kitaszított embereknek egy farkasbőrt adtak, amit a hátukra terítettek... Vagy valami ilyesmi...
Hogy is mondjam... a lényeg a "hisznek" szón van. A hitnek pont az a lényege, hogy nem te döntöd el, akarod-e?
12 évesen én is azt mondtam, hogy nincsenek tündérek, egyszarvúak, PánPéter- igen, ezt mondtam,és közben tisztában voltam azzal is, hogy valóban nincsenek, és mégis, akaratlanul is hittem benne.
Az eszemmel el tudtam ismerni, hogy nincsenek, de a szívemmel nem.
Ma is valahogy így vagyok, pedig eltelt néhány év. Csak annyit tudok felelni a kérdésedre, hogy ne nézd le és ne gúnyold azokat, akik hisznek valamiben, amíg ezzel senkinek nem ártanak. Legalább a saját életüket megszínesítik, neked pedig miért fáj, ha más úgy véli, léteznek vámpírok?
Persze, nincs bizonyíték arra, hogy léteznének, de azt sem tudod bebizonyítani, hogy nincsenek. Ez egy függőhelyzet, és innentől kezdve minden attól függ, melyik oldalról nézed a dolgot... én sem hiszek bennük, de meg tudom érteni azokat, akiket igen, és egyáltalán nem tartom bolondnak őket. Kell a csoda az életbe,mit kezdenénk a szürke hétköznapokkal?:)
Szóval, csak óvatosan ezzel a gúnnyal, nehogy egy éjjel, mikor felébredsz, egy vámpír álljon az ágyad mellett :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!