Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akik hisznek a vámpírokban,...

Akik hisznek a vámpírokban, farkasemberekben azok hisznek a Télapóban és a Fogtündérben is?

Figyelt kérdés

Egy csomó kérdésnél ahol az a válasz hogy farkasemberek és vámpírok (nem a denevérre gondolok) mindig le vannak pontozva azok a válaszok amik azt mondják hogy nincsenek.

Azok akik szerint vannak (nyilván azért pontozták le) miből gondolják hogy vannak, és miért hisznek a benne? Azon kívül hogy van egy két romantikus film miből valószínűbb hogy a igazibbak mint a Télapó?

2010. máj. 11. 19:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Miért , mi a bizonyíték arra hogy vannak?

Semmi bizonyíték nincs arra hogy vannak, az hogy senki se talált semmit aminek a legapróbb köze lenne az éppen elég.

2010. máj. 22. 13:25
 22/24 Mosi válasza:
45%

Szerintem ez egy kitalált történet.:D a vámpírok és a farkasemberek, csak mítoszok. Szerintem semmi valóság alapja nincs. Max az ősök ezzel riogatták a gyerekeket, amikor esténként rémtörténeteket meséltek a "törzsekben" vagy mi a szösz.:DxD Fogtündér meg mikulás? szerintem a nyuszit is bele veheted, meg az összes fantazy, filmes-mesét,mert akkor ennyi erővel létezhetnének azok is(már azoknak akik hisznek az ilyesmiben). Ezeket, mármint a mikulást meg ezeket, szintén a gyerekeknek találták ki. A mikulást egy mese alapján, a nyuszi szerintem csak viccből(hogy tojna a nyuszi tojást?őrület lenne. nemde?). Fogtündér is csak egy mese szerint. mint minden más "természetfeletti lény".

Szerintem....

Egyébként én is olvasok vámpíros történeteket(Twilight, meg True Blood meg hasonlók). Ezek a történetek inkább izgalmasak, és frissek. Bevallom, én is elgondolkoztam már rajta, de mindig oda jutok, hogy ez csak kitaláció.:D

Jó lenne.Vagyis izgalmas lenne. ez biztos.és persze veszélyes is mint a könyvekben, és a filmekben. De könyörgöm! Ezek CSAK filmek és könyvek.Egy író ötletei. Legvadabb képzelgései. Ami az olvasónak, vagy nézőnek jó. Egy kicsit kirángat a megszokottságból, de nem valóság fikció.:)

De a kérdés jogos!:D ott a pont!;)

2010. máj. 27. 22:20
 23/24 anonim ***** válasza:
79%
Még régen volt az ujságban, hogy egy pasi valami megtámadta... ne mi?...
2010. máj. 30. 20:08
 24/24 anonim ***** válasza:
37%

Naív emberek...

*morog*

2010. dec. 12. 00:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!