Hiszel a jóslásban?
László jósnő ? Az igazi nevedet kérném légyszíves.
Mindjárt jósolok nektek is, csak egy kis pihenőre van szükségem.
Hátrafésült, hosszú barna hajú férfi?
biztos, hogy ismerem már?
Csak maert nem igazán rémlik olyasvalaki, akire ráillene ez a leírás.
Lilla vagyok
Pedig pont most kezdtem lazább lenni, de túlságosan közel senkit sem engedtem magamhoz... :D Miket láttál még?
43. Nem feltétlen ismered. A múltból és a jövőből egyszerre látok részleteket.
44. Nem úgy ismeritek egymást, hogy legjobb barátok vagytok, hanem már érintkeztetek valamilyen szinten az életetek során.
46. A többi jóslás után leírom amit még láttam, de azok nem olyan lényegesek.
Józsi.
Egy ember, akinek nem látom az arcát már nagyon vár rád.
Mikor elérsz ehhez az emberhez, az lesz az életed egyik legnagyobb fordulópontja.
Utcákat látok és hatalmas épületeket, ez az egyetlen hely, ahol otthon érzed magad. Te a ma embere vagy.
Nemsokára megtalálod az életcélod, amit legjobban szeretnél csinálni. Egy kislány nyitja majd fel a szemed ezzel kapcsolatban. Ezt a kislányt még biztos nem ismered, de láttad már. Nagyon sötét barna, már majdnem fekete, vállig érő haja van.
Az eddigi küzdelmeidnek is most lesz meg az eredménye.
László.
Azt látom, hogy egy nagyon csalafinta ember vagy, László.
Most is valami turpisságon töröd a fejed, azon hogy hogyan viccelhetsz meg másokat, vagy hogyan csinálhatsz viccet másokból.
Ebből is fogsz megélni később.
Egy kisebb házikót látok, te vagy benne és egy idős hölgy, aki nagyon sokat jelenet neked.
Annak ellenére, hogy viccet csinálsz bárkiből és bármiből, a szeretteidet minden áron próbálod megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!